Вагітна Тіна Кароль сколихнула мережу: округлий живіт в білій сукні-халаті на останніх термінах – в очікуванні

Українська відома співачка Тіна Кароль має прекрасного сина – Веніаміна Огіра, який після втрати чоловіка став сенсом життя. Мережею шириться архівна світлина з її єдиної вагітності.

Поповнення в родині зірок – прекрасна нагода порадіти за улюблених виконавців чи телеведучих за їхнє особисте щастя, адже погодьтеся, коли чекаєш на бажану дитину дане відчуття не описати словами. Поп-діва Тіна Кароль засвітила округлий живіт на одній з фотосесій для обкладинки журналу Viva.

В білому халаті й лише з випуклим животом, яке демонструвало, що ось-ось співачка народить – гарно виднілися на цій світлині. Пригадаємо, як з трепетом та ніжністю подружжя у складі Тіни Кароль та Євгена Огіра чекало на появу свого первістка.

Вагітна Тіна Кароль сколихнула мережу

Довгоочікувана зустріч батьків з сином відбулася 18 листопада 2008 року. Цікаво, що співачка не стала засиджуватися вдома в декреті й через три тижні повернулася до слухачів на сцену. Здавалося, що сім’ї й годі за щось переживати: рідні люди вдома, спільна дитина, робота, яка приносить задоволення та хороші кошти, проте у 2013 році родину спіткало горе  – дружина з синочком попрощалися назавжди зі своїм чоловіком та батьком.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Відтоді Тіна поникла та повністю занурилася у творчість, аби присвятити коханому свої пісенні шедеври. Ба більше, довго не наважувалася впустити у своє життя іншого чоловіка та й зараз не з великими бажанням ділиться деталями свого особистого життя. На суддівстві вокального шоу “Голос країни” вона усіляко демонструвала симпатію та закоханість до молдовського співака Дана Балана та й сам чоловік був у захваті від поп-діви, її краси та харизми, але надалі стосунки не продовжилися або обидвоє майстерно переховуються від ЗМІ та всіх прихильників.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.