Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна розповіла, що її лякає у Польщі: українці зрозуміють

Іванна Сасанчин відома українська блогерка, яка є дружиною двократного переможця талант-шоу "Голос країни" і обидва рази у команді української поп-діви Тіни Кароль, яка допомагала хлопцеві.

Роман у свої 20 років дуже щаслива людина, адже у нього є все, що тільки може дарувати це відчуття. Рома артист, який має дві перемоги у головному українському шоу талантів. А також він має родину, власну, міцну родину. Його дружиною стала молода дівчина, на ім’я, Іванна, з якою хлопець познайомився у колі друзів.

Дружина Сасанчина показала маленьку донечку
Дружина Сасанчина з маленькою донечкою

І, як всі вже встигли здогадатися, ця зустріч не пройшла просто так. Адже зараз Іванна є законною дружиною Романа. До того ж свій шлюб вони уклали не лише у РАГСі, а ще й повінчалися. Адже молодята впевнені, їхнє кохання буде жити все життя. І буде чудово, якщо все так і станеться.

Тож, зараз пара виховує маленьку дитину, яку Іванна народила майже 1,5 роки тому. Роман і Іванна виховують дівчинку Елізабет, яка тішить своїх батьків. Та нині дружина Сасанчина з дівчинкою перебувають у Польщі. Здається, цей крок вони зробили через безпеку маленької донечки, адже перебувати у будь-якому куточку України нині досить небезпечно.

Оскільки Іванна є блогером, вона відверто розповідає про все, що відбувається в її житті. Так, днями дівчина розповіла, що у Польщі одна річ, яка дуже лякає її. Річ в тому, що Іванна живе недалеко від навчальної військової бази і там часто пролітають гелікоптери, які є дуже шумними. Але для українців ці звуки особливі, вони асоціюються з війною. Ми ще довго будемо сприймати звуки літаків і гелікоптерів як небезпеку для власного життя. На жаль, це факт і явище якого не позбутися.

Сторіс Іванни
Сторіс Іванни

Тож, поки що це єдина причина, яка Іванну не влаштовує у Польщі. А ще, звісно клімат, бо через нього маленька Елізабет часто почала хворіти. Це теж великий мінус, особливо для організму маленької дитини.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.