Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан в шубі зі штучного хутра показала, що Заливако втратив – дорога леді

Турагентка Анна Богдан, яка отримала популярність та впізнаваність після перемоги в славнозвісному проєкті "Холостяк-11" показала дорогий, розкішний, сучасний образ бажаної леді.

Фотосесія з трендовими луками  – здатна підіймати самооцінку та розуміння про свою зовнішню неповторність та прекрасність. Анна Богдан зізналася, що в юні роки мала досвід в модельній сфері, коли скаути буквально билися за її прихильність. Тому, й не дивно, як дівчині вдається так майстерно позувати на спалахи камер.

На проєкті “Холостяк-11” деяким учасницям було важко відкриватися, розповідати свої життєві історії й найголовніше – бути собою. Михайло Заливако зміг розгледіти справжню Анну, її любов до екстриму, жагу до пригод та подорожей різними країнами світу через власну роботу.

Анна Богдан
Анна Богдан в шубі зі штучного хутра показала, що Заливако втратив

Так, цього разу на сторінці в Instagram героїня нашого матеріалу похизувалася розкішним образом дорогої дами в шубі зі штучного хутра й цікаво оформила загальний образ. Під нею дівчина мала лише чорний відкритий топ. Доповнив лук чокером такого ж самого кольору, яскравим макіяжем Смокі-айз та укладеними кучерями на голові.

“А ви думали, що штучне хутро може бути таким гарним?”, – підписала світлину Анна.

Така леді точно не залишиться без уваги та приємних слів у свою адресу, тому користувачі відразу засипали її компліментами в коментарях під усіма фото.

Нагадаємо, що влітку 2022 року холостяк Михайло Заливако та Анна Богдан офіційно розірвали свої стосунки. Про це дівчина повідомила у своєму Instagram-блозі й причину не назвала. Наразі особистим життям ділитися не прагне, тому достеменно невідомо, чи зайняте серце цієї красуні.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.