Алла Мазур показалася в старовинному вагоні потягу та як виглядає без будь-якого гриму – без зіркових примх

Зірка 1+1, яка не падає духом й мужньо протистоїть своїй хворобі Алла Мазур вперше за довгий час показала свій зовнішній вигляд без макіяжу та поділилася дорогою додому старовинним потягом.

Ніколи не знаєш, на який шлях приведе нас доля, тому варто заздалегідь дбати про своє життя та здоров’я й не забувати тримати зв’язок з досвідченими лікарями. Алла Мазур постала прикладом жінки, як не втратила надію й після складного реабілітування повернулася до улюбленої роботи та звичної буденності.

У 2019 році Мазур розповіла про свою перемогу над онкохворобою й, тому, в честь цього були представлені публіці її неймовірні світлини в модному образі та короткій зачісці після численних хімічних процедур на лікуванні. Жінка прикрасила обкладинку французького журналу української версії Marie Claire. Тоді зізналася, що не встигає поправляти свою коротку зачіску й прагне знову відростити свої кучері.

Алла Мазур переїхала до села та змінилася до невпізнаваності
Алла Мазур

Алла Мазур показалася в старовинному вагоні потягу та як виглядає без будь-якого гриму

Нещодавно зірка телевізійних новин 1+1 у своєму Instagram показала себе без макіяжу та усілякого гриму, можна сказати в домашньому образі. Розповіла, про дорогу додому старовинним потягом та поділилася своїми спогадами. На світлині жінка позувала в дзеркалі в синій футболці й такого ж кольору прикрасив кадр чохол її телефону.

“У старовинному чеському вагоні, якому вже бозна скільки років – а він працює і зараз! Пам’ятаю їх ще зі студентських часів: їздила в таких з Києва до батьків на Хмельниччину”, – розповіла Алла.

Алла Мазур показалася в старовинному вагоні потягу та як виглядає без будь-якого гриму

Також зазначила, що повертається потягом з Хмельницького, розглядаючи наш колорит природи та всю весняну красу за вікном. Ось така простота притаманна зірковій ведучій країни Аллі Мазур, коли звичайна дорога зі старим потягом викликають таку ностальгію з юних років та приємні емоції.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.