Наталія Могилевська на тлі чуток про вагітність показалася з дітьми та округлим животом натякнула – вже готова

47-річна Наталія Могилевська прекрасно контактує з іншими дітьми, але народити свого первістка за своє життя так і не наважилася, проте досі ширяться плітки, що співачка при надії.

Майже кожен вихід у публічний світ, кожна нова світлина провокує на розповсюдження чуток, що співачка чекає на появу малюка. Нині для цього зірка має все: коханого поруч, готовність до батьківства, статки, а ще вона неодноразово демонструвала, як проводить час з іншими дітлахами та знаходить підхід до кожного.

І все б нічого, аби світлина, де артистка з великим округлим животом співає на сцені та тримається за живіт не ходила просторами Інтернету, проте й на це Наталія має своє пояснення. А річ у тім, що насправді жінці ощасливилося знятися у романтичній комедії “Київський торт”, де зіграла вагітну співачку, але реальність зовсім інша.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно

Всі обтислі сукні, які підкреслюють округлий живіт не мають ніякого відношення до її вагітності. Ба більше, сама Могилевська зізналася, що після набраних зайвих кілограмів за період карантинних заходів та війни пообіцяла, що наразі буде повертати себе до форми.

Нещодавно опубліковане відео, де Могилевська постала в компанії дітлахів стало підтвердженням, як вона ставиться до молодого покоління, з певною теплотою, ніжністю і всім материнським поглядом говорить, що вже готова, але чи наважиться артистка взагалі на такий крок? Питання спірне, адже нині співачка це обговорення її прихильників ніяк не коментувала. Навіть розсекретити нового коханого не наважилася, адже вважає, що у війну цього робити не час, мовляв, є справи набагато важливіші й після перемоги обов’язково все розповість.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.