Донька ревізора Ольги Фреймут Злата в обтислій лавандовій сукні показала, як проводить час без нагляду

Ольга Фреймут своїми галантними манерами дивує публіку та навчає етикету своїх підписників, проте донька Злата поводиться зовсім не так, як годиться цим правилам.

Фреймут – та ще панянка, яка ніколи не терпітиме образ у свою адресу, ганебного ставлення та несправедливості, а тому буде стояти на своєму. Тримаються в страху й ресторатори, готельєри та інші бізнесмени громадських закладів, адже програма “Ревізор” закріпила за нею цей статус, як перевіряльницю сервісу в Україні й за її межами.

Вона стримана, галантна, ніжна, її манери з етикету вражають й дають гідний приклад для наслідувань, чого не скажеш про старшу доньку Фреймут – Злату Мітчелл. Вона різка, не боїться виділятися в суспільстві, обожнює відкриті екстравагантні образи й ніколи не реагує на гнівну критику та інші погані коментарі в свою адресу. Сама Фреймут ніяк не коментує поведінку її дитини в мережі, але завжди наголошувала, що намагається підтримувати дівчинку у всіх починаннях та діях.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Цього разу Мітчелл показала, як проводить час за кордоном без контролю та нагляду. На світлині дівчина постала в довгій лавандовій сукні, з відкритим вирізом в області ключиць та декольте. Компанія друзів гуляла в одному з громадських закладів, де панувала красива атмосфера, яка подібна до романтичної, зі свічками, смачною їжею та різними напоями.

Злата Мітчелл в обтислій лавандовій сукні показала, як проводить час без нагляду

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни головна ревізорка країни Ольга Фреймут переїхала жити в Лондон з дітьми, аби вона з нащадками була в безпеці. Відомо, що чоловіку Володимиру Локотко подарувала двох їхніх спільних дітей – сина Валерія та доньку Євдокію.

Схожі статті