Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала, як грає на фортепіано: чоловік-музикант навчив

Катерина Репяхова молода блогерка, яка стала відомою і дуже цікавою для публіки через свого чоловіка. Народного артиста Віктора Павліка, який за чутками покинув свою дружину заради Каті.

Катерина є досить відвертою блогеркою, оскільки вона розповідає про своє життя все так, як є. Інколи навіть дуже відверто, адже зовсім нещодавно Репяхова показала весь процес своїх операцій. Виявляється, жінка дуже давно мріяла про зміну форми носа та про підборіддя. А до цього вона  зробила збільшення губ. Про всі свої зміни Репяхова відверто розповідала і показувала своїм підписникам. Тож, відвертість – це дуже важлива річ для Каті.

Катя з Віктором Павліком
Катя з Віктором Павліком

Також Катя вирішила нещодавно розповісти про свій блат, який має завдяки чоловікові Віктору Павліку. Річ в тому, що вона похизувалась своєю перепусткою, за допомогою якої, може кататися під час воєнного стану у будь-який час. Але саме через це жінка натрапила у великий скандал. Ця історія розійшлася на всю мережу, й, звісно, торкнулася Віктора Павліка. Саме через розголос цієї інформації, у Павліка забрали цю перепустку. І на деякий час жінка закрила свій профіль у соцмережах.

Звісно, що Катя не хотіла чути багато критики на свою адресу, але її все ж таки було дуже багато. Та Репяхова блогер, саме тому, вона вирішила знову розповідати про звичне життя так, ніби нічого й не відбулося. І крізь цю поведінку всі її прихильники зовсім забули про той самий скандал.

Тож, зараз Катя демонструє свої нові справи, і днями у їхній родині була сімейна фотосесія, заради якої, Катя шукала собі сукню. І саме в цій сукні жінка показала, як гарно вона грає на фортепіано.

Сторіс Катерини

Щоправда, це було тільки заради красивого кадру, проте це не завадило дівчині й дійсно порати так, як вона вміє.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.