Оце так відвертості: Дорофєєва показала сміливе фото з тим, що бачить лише Кацурін. “Для привернення уваги”

Надія Дорофєєва відома українська співачка, яка вже кілька років співає сольно й має дуже широку аудиторію слухачів. Саме тому Надя є улюбленицею слухачів і лідером думок.

Дорофєєва ніколи й нічого не пропагувала і всі її реклами були лише перевіреними, оскільки Надія не любить і не хоче обманювати свою аудиторію, яка їй довіряє. Так зірка часто рекламує різні речі й різні товари та послуги. Проте вона все перевіряє сама. Тому, щось погане вона точно не порадить.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Співачка виглядає досить гарно, оскільки Надя займається спортом і хоче, щоб нею захоплювались. Саме тому жінка має гарні звички й вигляд. А ось для жінки слідкувати за станом здоров’я і відвідувати лікарів, які мають пряме відношення до жіночих органів та гормонів необхідно хоча б раз на пів року.

У своєму останньому дописі в соцмережі інстаграм Дорофєєва описала, яка важливо відвідувати лікарів і показала дуже сміливе фото.

“Фото для привернення уваги. До важливого. Сьогодні День жіночого здоров’я. Вам вже тисячу разів розповідали про те, як це важливо і бла бла, але ж знати – не значить робити?! Я сама переконалася – нехтувати здоров’ям не можна” – написала Надія.

Також зірка пригадала, що вже  розповідала про власну перевірку  у мамолога, яка допомогла їй виявити фіброаденому.

Тож, таким чином Дорофєєва вирішила показати й розказати, що мамолог є одним з найважливіших лікарів, яких жінка має відвідувати та проходити обстеження. І для цього немає ставатися якихось певних подій. Просто зробіть це власною традицією, яка зможе зберегти ваше здоров’я. Тож, шановні дівчата і жінки не тягніть до хвороб і йдіть на обстеження. І завжди при будь-яких обставинах бережіть себе та своє здоров’я, адже воно у вас одне, як і життя.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.