У 47 ще не мама: Наталія Могилевська приховала округлий живіт під розкішним платтям. Який термін вагітності?

Відома артистка України Наталія Могилевська в розкішній чорній сукні вразила прихильників своїм зовнішнім виглядом, а також привітала Київ з його днем.

Неодноразово співачку підозрювали в її імовірній вагітності, адже кожна обтисла сукня, яка підкреслювала невеличкий округлий живіт надавала фанам надію на вагітність їхньої улюблениці.

Співачка до цього питання раніше ставилася по-філософськи, адже запевняла, що все має бути вчасно й в потрібну мить. Проте час йде, а новину про довгоочікуване поповнення, фани зірки так і не дочекалися. Навіть фото, яке шириться в мережі, де вона зіграла роль вагітної співачки в комедії “Київський торт” навела шуму та компліментів, як артистці йде положення вагітної.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Вагітна Наталія Могилевська

Нещодавно Наталія опублікувала нову світлину на фоні неймовірного вечірнього Києва й похизувалася своїм прекрасним образом. Музична виконавиця постала у чорній сукні з відкритим декольте та блискучим орнаментом, де стояла на балконі під мерехтіння вогнів нашої столиці, які додавали всієї романтики в кадрі. Також Могилевська не могла рідне місто не привітати з його днем, тому й цьому присвятила допис.

Цікаво, але округлий живіт співачка вирішила приховати й більшість світлин були зроблені саме в профіль. Чи то співачка вирішила не підігрівати інтерес до цієї теми, чи то все-таки є що приховувати – залишається загадкою, проте користувачі невпинно пишуть приємні коментарі з приводу її розкішного вигляду й навіть не рекомендують своїй улюблениці худнути, мовляв, тоді вона втратить той шарм та унікальність з гарною фігурою та формами, які гарно видніються в кожному новому фото.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.