Дружина Григорія Решетніка взяла дітей і пішла від ведучого до літнього красеня: “Добре, коли ти поруч”

Дружина відомого зіркового телеведучого країни Григорія Решетніка Христина показала затишне сімейне відео зі своїм батьком, синами та головою родини – коханим чоловіком.

Щорічно, 28 травня, всі українці, а особливо, корінні кияни святкують День Києва й дарують йому приємні слова вдячності. Після початку війни ми з більшою захопливістю почали цінувати міста України й радіти, що народилися саме тут.

Дружина зірки СТБ теж не оминула цей пам’ятний день й привітала місто з його святом. На фоні чудесного Дніпра, біля Паркового моста столиці, жінка постала зі своїми коханими чоловіками – двома синами, її татом та Григорієм. Цікаво, але вся родина має принципову позицію – під час воєнних дій не покидати територію України, мовляв, хочуть слугувати прикладом для українців, як потрібно триматися разом.

Сама Христина зізналася, що важко даються безсонні ночі, коли доводиться спускатися до укриття з трьома дітьми, з високого поверху будинку, а потім після всього знову продовжувати жити та працювати. Але підтримка чоловіка та всієї родини дарують посмішку навіть в такі неприємні моменти.

Сім’я Григорія Решетніка

Нагадаємо, що зіркове подружжя Решетників нещодавно потрапили до обговорюваного скандалу. Вся річ у тому, що робоча поїздка в Італію викликала гнівні коментарі в соціальних мережах від підписників, що Григорію вдалося перетнути межу кордону. Сам чоловік пояснив, що ніколи не порушував закон України й не збирається цього робити, а виїхати йому вдалося, бо є багатодітним батьком трьох дітей та й подорож була тільки по роботі, тому родина знову повернулася додому й всі разом перебувають в столиці.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.