Тіна Кароль нарешті досягла бажаного та вразила Дана Балана своїм виглядом: її другим домом стане Молдова

Популярна співачка України, неймовірна поп-діва Тіна Кароль не втомлюється вражати не тільки новими хітами, а й трендовими образами, тому від такої краси молдовський красень Дан Балан точно не встоїть.

Артистка, яка побудувала успішну кар’єру в Україні, має прекрасного сина Веніаміна й таку армію прихильників впевнені, що компліментами та увагою не обділена. Роман з молдовським музикантом Даном Баланом активно обговорюють в соціальних мережах та усіх ЗМІ. Й хоча молоді люди нічого про це не говорять, Тіна сама підігріває інтерес до цих розмов.

Згадаймо лише концерт в Молдові, де артистка публічно поцілувала маму Дана Балана – Людмилу й зазначила, що її син для неї найкращий чоловік після Веніаміна. Та й знімання вокального проєкту “Голос країни” довів, що між ними не просто симпатія, а іскра в очах, що переростає в справжнє кохання. Кароль не приховує, що спілкувалася з артистом, як тільки почалася війна, адже вони хвилювалися за одне одного, а також заінтригувала користувачів словами: “А що буде далі – це наш секрет”.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль нарешті досягла бажаного та вразила Дана Балана своїм виглядом

Тіна Кароль вразила своїм виглядом

Поп-діва обожнює дивувати прихильників своїми влучними образами, які стають культовими на весь сезон. Цього разу співачка показала діловий стиль в чорному костюмі, в короткому топі та стильному піджаку, де в коментарях відразу посипалися питання, де можна купити схожий.

Співачка на фоні блакитного чистого неба присвятила пост столиці України, до свята Дня Києва, який українці відзначають 28 травня. Підписала світлину лаконічно, словами з пісні: “Як тебе не любити, Києве мій”, які передають весь настрій в дану хвилину. Зазначимо, що Кароль, зазвичай, звикла показувати образи в сукнях, з вирізами на нозі чи в зоні ключиць, але й штанні костюми дуже личать нашій красуні.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.