Екс-обраниця Михайла Заливако Анна Богдан показала, з ким провела день та кого їй захотілось потискати

Анна Богдан відома українська блогерка і учасниця та переможниця шоу "Холостяк-11", коли головним героєм був Михайло Заливако. З того самого часу Аня стала цікавою для аудиторії.

Відомо, що Аня раніше була заміжня за українським депутатом, але розійшлась із ним через особисті причини. Тому довгий час Анна була самотньою і в певний момент вирішила піти на шоу “Холостяк” аби знайти своє кохання та закохатися по-справжньому у гідного чоловіка. Так і вийшло, Анна вирішила, що буде боротися за прихильність Михайла.

Анна Богдан
Анна Богдан

Саме тому після того, як Заливако провів з дівчиною індивідуальне побачення, вона зрозуміла, що закохалась у холостяка. І ця взаємна симпатія дійшла до самого фіналу, та продовжилась вже у реальному житті. Їхні відносини стали дійсно яскравими та щасливими, оскільки вони по-справжньому покохали одне одного і робили все, щоб їхні відносини були гарними та комфортними.

Але влітку 2022 року вони розійшлися, причин ніхто не знає й досі, проте здається це пішло на користь обом, бо і Міша й Аня зараз живуть своє окреме життя й досі щасливо. Після розставання Богдан стала дуже активною у соціальних мережах, вона демонструє майже кожен свій крок. Саме тому не важко зрозуміти чим та як живе Аня.

Жінка доволі часто показує, як їй дарують квіти, до того ж великі букети, займається спортом та їздить на відпочинок. Тому, за її життям стало досить цікаво спостерігати.

Днями Аня показала, як вона провела День Києва і відвідала зоопарк, вона побачила мавпочок та інших тварин і саме їх жінка дуже захотіла потискати всіх пухнастих представників зоосвіту.

Сторіс Анни
Сторіс Анни

А от з ким Анна ходила у зоопарк, невідомо, бо вона свою компанію вирішила не показувати, проте хоч дівчину знімав, отже у зоопарку вона була не сама.

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.