У самому центрі міста Людмила Барбір і Руслан Сенічкін гуляли під ручку: це зняла камера

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін один із найулюбленіших тандемів на українському телебаченні. Вони вже багато років ведуть "Сніданок з 1+1" разом і майже ніколи не змінюють співведучого.

Коли Людмила прийшла на проєкт, то відразу стала в пару з Русланом, і вони майже з самого початку поладнали одне з одним. З тих самих пір вони стали не лише колегами, а ще й друзями, до того ж справжніми. Вони навіть більше ніж друзі. За всі роки співпраці Руслан і Людмила стали близькими людьми. Хоча всі глядачі це сприймають як роман на робочому місці.

Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки
Сенічкін та Барбір розкрили свої справжні стосунки

Проте відомо, що Барбір заміжня і має сина, якого виховує разом з чоловіком, про якого жінка не любить говорити та загалом оприлюднювати особисте життя. Й саме через це багато хто не знає навіть про існування родини у Барбір.

А от Руслан Сенічкін завидний холостяк, який дійсно міг би бути закоханим у жінку, але він просто вважає її близькою людиною, з якою можна навіть поїхати на відпочинок. І це ж чудово, адже у таких зайнятих людей не так багато часу на друзів.

Руслан і Людмила розуміють одне одного з пів слова, а навіть іноді й без слів, оскільки досвід співпраці дає про себе знати. Але все це глядачі бачать як щось більше, ніж дружбу. Вон думають, що між ними дійсно існує роман. І днями у мережі з’явились кадри, на яких Люда й Руслан гуляють у центрі міста під ручку. І це також стало новим приводом думати, що у них не просто дружні стосунки.

Але насправді, все це було в ефірі каналу 1+1 і ця прогулянка була частиною зйомок. Для гарного кадру варто було взятися за руки й пройтися містом. Тож, все це зовсім не демонструє роман чи щось на кшталт цього.

Барбір і Сенічкін ходять рад ручку
Барбір і Сенічкін ходять рад ручку

Варто сказати, що така ж сама ситуація й у їхніх колег Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва, яким також приписують бурхливий робочий роман.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.