Лілія Ребрик у червоній галантній сукні показала місто, за яким сумують більшість українців – друга Франція

Відома акторка, телеведуча Лілія Ребрик у розкішному літньому вбранні показала красу незламного Харкова та розповіла, що вперше за пів року відвідала це місто.

Успішна Лілія Ребрик, немов енерджайзер, який постійно заряджений та ділиться своєю енергією з публікою. Гра в театрі, ранкові ефіри, власний проєкт “Дочекаюсь”, подорож містами України, а також дім, чоловік, діти – все це щоденна буденність нашої героїні.

Здавалося, як це все можна поєднувати та встигати? Це можливо лише за тієї умови, коли справді обожнюєш справу, якій готові присвятити все своє життя, тому втома та вигорання супроводжуватимуть вас значно менше. Відомо, що телезірка у 2011 році стала офіційною дружиною танцівника та хореографа Андрія Дикого, а через рік знаменитість подарувала коханому першу доньку Діану, а у 2018-му – Поліну.

Лілія Ребрик з чоловіком та доньками

Лілія Ребрик показала місто, за яким сумують більшість українців

Публічність не могла оминути та не присвятити допис славнозвісному Харкову, адже саме це місто входить до тих, хто добряче постраждав від нападу росії з початку повномасштабної війни. У красивій літній сукні, з червоно-білою палітрою кольорів, з неймовірною осяйною посмішкою поділилася своїми думками й розповіла, що його відвідала вперше за пів року:

“Харків.. Чистий, доглянутий. Такий охайний і чепурний. Навіть у розпал війни не втратив своєї краси. Страждав, коли руйнували його Салтівку. Але Харків – зелений, майже літній, живий, попри все! Хто сумує за Харковом – пишіть тут, я обіцяю йому передати особистий привіт”, – написала Ребрик.

Також розповіла, що в цьому красивому, незламному, квітучому місті не просто так, адже знаходиться на зніманнях нового випуску проєкту “Дочекаюсь”, тому згодом зможемо поспостерігати за ще однією зворушливою історією об’єднання найрідніших людей.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?