Від природної краси ні сліду: ось як зараз виглядає дружина Віктора Павліка, яка змінила ніс, губи, підборіддя

Четверта офіційна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова наважилася на пластичні операції для деяких змін у своїй зовнішності й нині жінка повністю собі подобається.

Блогерка та молода дружина Віктора Павліка після нещодавнього скандалу з перепусткою досі залишається в центрі обговорень у публіки. Причиною цьому став недоречний жарт співака, що він дарує перепустку коханій й таку розкіш можуть дозволити собі не всі українці. Жінка вирішила висвітлити це у своєму блозі, на що нарвалася на велику критику, хейт, навіть, з боку медійних колег.

Репяхова публічно попросила вибачення та додала, що всі ми люди, які ладні помилятися, проте ситуацію це аж ніяк не врятувало, тому, чим більше було виправдань від Катерини, тим більше отримувала критику у свою адресу.

Відомо, що наша героїня скористалася послугами фахівців хірургії, тому втрутилася операціями у природну красу й дещо виправила в своєму обличчі. Спочатку збільшила форму губ за допомогою філера, згодом змінила форму носа й навіть лінію підборіддя. Пояснила, що їй давно не подобалося “в’яле” підборіддя та, як їй здавалося, довгий ніс з нібито роздвоєним кінчиком.

Дружина Віктора Павліка після втручань у природну красу

Наразі зізнається, що повністю задоволена результатом, змогла по-справжньому полюбити себе й знайшла нове хобі до душі: вчиться правильно фарбуватися на онлайн-уроках від майстра краси.

Нагадаємо, що на ринопластику дружина музиканта наважилася ще в жовтні 2022 року. З пластичним хірургом Катерина консультувалася про друге підборіддя та маммопластику, яку зробити не наважилася через рекомендації лікаря, адже після операції протягом року їй не можна вагітніти. Зазначила, що зовсім не шкодує, що додала в губи філера та прибрала ту довжину носа, яка їй не подобалася.

Схожі статті