Нове покоління творчих українців не припиняє дивувати: Аlyona Alyona з’явилася на Times Square в Нью-Йорку

Аlyona Alyona відома українська співачка, яка почала свою кар'єру з жанру реп, і вона є чи не єдиною українською виконавицею, яка не боїться кидати виклики культурі. Тож, зараз вона й продовжує свій шлях.

Співачка з’явилася на українській сцені досить цікаво, адже вона просто співала у для своїх вихованців і працювала простою вчителькою пісні у стилі репу. Її дуже любили діти, а пісні дівчини дійсно ставали хітами. І саме один з таких треків став для неї доленосним, адже тепер дівчина насправді є зіркою.

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Аlyona Alyona з самого початку була нестандартною, по-перше, вона не є моделлю, як всі звикли бачити зірок. По-друге, дівчина з самого початку пропагувала бодіпозитив та рівність всіх жінок і людей у цьому світі. Навіть на шоу “Танці з зірками” вона пішла заради того, щоб показати всім, що й повненькі дівчата вміють танцювати і гарно рухатися. І цьому заважає лише невпевненість у собі і саме це артистка хотіла донести до всіх.

Загалом Аlyona Alyona завжди пропагує гарне ставлення до людей, які не відповідають якимось соціальним нормам. Але ми йдемо у новий світ, ми розвиваємося та хочемо ставати більш сучасними. Тому молоді артисти приймають активну участь у подібних ініціативах.

Нещодавно артистка взяла участь у соціальному проєкті  “EQUAL” – це глобальна програма Spotify, яка підтримує жіночу музику через просвітлення, натхнення та можливості спілкування, демонструючи підтримку рівноправності жінок. Для української реперки Alyona Alyona стати частиною цього проєкту – не лише можливість стати більш популярною, а й привернути увагу західної спільноти до українських виконавців та України і її подій загалом.

Alyona Alyona на Times Square
Alyona Alyona на Times Square

Так, нещодавно білборд із зображенням молодої артистки знаходиться на легендарній площі Times Square у самому центрі Нью-Йорку, що є одним із найбільш відвідуваних туристичних місць усього світу. Майдан пропускає через себе майже по півмільйона людей щодня. Тож, для Alyona Alyona це нові можливості та новий крок у майбутнє своєї творчості.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.