Нове покоління творчих українців не припиняє дивувати: Аlyona Alyona з’явилася на Times Square в Нью-Йорку

Аlyona Alyona відома українська співачка, яка почала свою кар'єру з жанру реп, і вона є чи не єдиною українською виконавицею, яка не боїться кидати виклики культурі. Тож, зараз вона й продовжує свій шлях.

Співачка з’явилася на українській сцені досить цікаво, адже вона просто співала у для своїх вихованців і працювала простою вчителькою пісні у стилі репу. Її дуже любили діти, а пісні дівчини дійсно ставали хітами. І саме один з таких треків став для неї доленосним, адже тепер дівчина насправді є зіркою.

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Аlyona Alyona з самого початку була нестандартною, по-перше, вона не є моделлю, як всі звикли бачити зірок. По-друге, дівчина з самого початку пропагувала бодіпозитив та рівність всіх жінок і людей у цьому світі. Навіть на шоу “Танці з зірками” вона пішла заради того, щоб показати всім, що й повненькі дівчата вміють танцювати і гарно рухатися. І цьому заважає лише невпевненість у собі і саме це артистка хотіла донести до всіх.

Загалом Аlyona Alyona завжди пропагує гарне ставлення до людей, які не відповідають якимось соціальним нормам. Але ми йдемо у новий світ, ми розвиваємося та хочемо ставати більш сучасними. Тому молоді артисти приймають активну участь у подібних ініціативах.

Нещодавно артистка взяла участь у соціальному проєкті  “EQUAL” – це глобальна програма Spotify, яка підтримує жіночу музику через просвітлення, натхнення та можливості спілкування, демонструючи підтримку рівноправності жінок. Для української реперки Alyona Alyona стати частиною цього проєкту – не лише можливість стати більш популярною, а й привернути увагу західної спільноти до українських виконавців та України і її подій загалом.

Alyona Alyona на Times Square
Alyona Alyona на Times Square

Так, нещодавно білборд із зображенням молодої артистки знаходиться на легендарній площі Times Square у самому центрі Нью-Йорку, що є одним із найбільш відвідуваних туристичних місць усього світу. Майдан пропускає через себе майже по півмільйона людей щодня. Тож, для Alyona Alyona це нові можливості та новий крок у майбутнє своєї творчості.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.