Максим Галкін показав сина від Примадонни Пугачової та їхнє спільне хобі – батько-приклад на велопрогулянці

Пародист, гуморист, шоумен, чоловік Примадонни Максим Галкін – чудовий батько двійнят Лізи та Гаррі, яких подарувала сурогатна матір зірковому подружжю.

За прийняту позицію у повномасштабній війні росії з Україною Максима Галкіна засудили на Батьківщині, мовляв, на території російської федерації його більше не чекають. Під кожним дописом спостерігаємо невдоволення та обурення від того, що зіркове подружжя полишило домівку і перебралося жити в Ізраїль.

Нині Галкін влаштовує концерти різними країнами, про що поширює у своїх відео та світлинах в соціальних мережах та допомагає коштами українцям, проте не забуває приділяти часу родині, показуючи, як виросли нащадки від легендарної артистки Алли Пугачової.

Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми
Максим Галкін з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми

Цього разу зірка гумору та пародій у новому дописі, який запостив у своєму Instagram розповів, як вони з сином Гаррі вдвох проводять час. Батько з сином на свіжому повітрі відкривають нові місця під час велосипедних прогулянок та дивляться за птахами.

“Цікаві міста ми відкриваємо під час наших велосипедних прогулянок. Яке місце для спостерігання за пташками. Ось такі у нас відкриття”, – розповів чоловік.

У коментарях під дописом, підписники розділилися на два табори: прихильники, які захоплюються творчістю та жагою до життя зірки та розлючені росіяни, які невпинно пишуть коментарі про те, як вони з Примадонною нібито покинули та зрадили росію. Також помітили, що Галкін має трішки втомлений вигляд, який важко вдається приховати.

“Так, схуд. Постарів. Не вірила, подивилася. Переконалася;
Максим, нам без вас сумно і тоскно;
Молодці тато і син;
Максим, дуже приємно дивитися ваші прості, сімейні відео з дітками. Нам, українцям дуже цінна саме ваша підтримка”, – пишуть користувачі.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.