Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька показала спекотні фото, які має бачити коханий – Топольський мліє

Модель Катерина Лозовицька, яка стала популярною та впізнаваною завдяки перемозі в проєкті "Холостяк-12" зізналася про нові стосунки після Топольського та показала світлини її фігури.

Аудиторія підписників цієї дівчини заінтригована появою в її житті нового коханого, якого дівчина намагається досі приховувати. Лише фото зі спини та романтичних поцілунків, які не показують обличчя чоловіка – помічаються у стрічці Instagram.

Прихильники сподівалися на продовження романтичної історії з холостяком Алексом Топольським після завершення реаліті-шоу на СТБ. Проте дівчина майже відразу закінчила ці  стосунки й публічно заявила, що йому пора подорослішати та вміти брати відповідальність за себе та свою половинку. Цікаво, але після закінчення цієї любовної лінії чоловік писав Саші Мудрій – фіналістці та конкурентці Катерини, що нібито сумує за нею й пропонував приїхати до нього на Балі, проте дану пропозицію дівчина відхилила й ніхто з них навіть дружній зв’язок не підтримують.

Катерина Лозовицька та Алекс Топольський на фіналі Холостяк-12

Катерина Лозовицька зізналася, що наразі щаслива, адже нарешті зустріла мудрого чоловіка, в якого є чому повчитися. Розповідає, що він спокійний, врівноважений та впевнений в собі, що дуже їй подобається.

Нещодавно красуня поділилася спекотними кадрами з сонячного відпочинку в Іспанії на острові Тенерифе. Дівчина на пляжі позувала на спалах камери й продемонструвала свою фігуру у відритому фіолетовому образі на піску й доповнила все чорними окулярами. Такі фото показують, що красуня наділена розкішними природними даними, які допомагають в її кар’єрі моделі.

“Ну привіт, Тенеріфе. Рада знайомству”, – підписала світлину Катерина.

Схожі статті

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.