Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Тіна Кароль вразила положенням (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль нині своїм особистим життям цікавить багатьох прихильників та пресу, адже після шлюбу з першим чоловіком Євгеном нових стосунків так і не побудувала.

Відомо, що Кароль пішла під вінець з продюсером Євгеном Огіром у 2008 році й таємно від усіх зіграли весілля на Мальдівських островах. Цей день провели якомога далі від близьких та рідних, аби відсвяткувати його тільки вдвох. Лише через пів року, 15 червня пара повінчалася у Києво-Печерській Лаврі на очах у багатьох журналістів та запрошених гостей.

Цього ж року у зіркового подружжя з’явився спільний нащадок – син Веніамін, який наразі вчиться в Лондоні й ощасливлює зіркову матусю своїми досягненнями в навчанні.

Мережею ширяться досить цікаві світлини, де артистка, з округлим животом на останніх термінах вагітності, ось-ось почує той плач її маля й стане мамою. Відразу зрозуміло, що ці фото з архіву вагітності сином Веніаміном, оскільки зірка поки має одну і єдину дитину й при надії не перебуває.

Сама ж Кароль не приховує, що була працьовитою й обожнювала свою роботу, тому вдома, навіть на останніх термінах виношування маля, сидіти не збиралася й постійні концерти, репетиції, фотосесії супроводжували жінку до самих пологів.

Вагітна Тіна Кароль

У 2013 році сімейство дізналося сумну звістку – залишилися без чоловіка та батька, адже Євген пішов з життя через прогресування хвороби раку шлунка.

Співачка перебувала сама зі своєю печаллю та болем й занурилася у творчість, аби присвятити коханому свої пісенні шедеври, проте не зламалася, адже знала – їй є заради кого жити.

За скільки років артистка так і не побудувала нові стосунки, хоча симпатія з Даном Баланом на суддівстві проєкту “Голос країни” могла перерости у дещо більше, але зірки замовчують, чи мала ця історія якесь любовне продовження.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.