Дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина показала, як їхня півторарічна донечка Елізабет гуляє з бойфрендом

У кожної дитини буває період дитячої закоханості, і це дуже цікаво, особливо батькам. Діти – дуже цікаві створіння, які не думають, що буде гарно чи ні, правильно чи ні, вони просто роблять все від серця, і саме цим вони чарують.

Багато хто вважає, що для того, щоб мати дитину, треба багато працювати та мати власне житло, автомобіль і, звісно, дві стабільні роботи, мамі й татові, аби була змога забезпечити свою дитину всім, що необхідно. І це правильно, адже діти – це задоволення дороге, і продати його вже не можна буде ніколи і нікому.  Але є й друга категорія людей, які народжують дітей від того, що так просто вийшло, не маючи за плечима абсолютно нічого. тому й діти ростуть дуже різними та мають різні соціальні статуси й виховання.

Дружина Сасанчина показала маленьку донечку
Дружина Сасанчина показала маленьку донечку

Наприклад, у родині Іванни й Романа дитина була бажана, й Рома вже мав ім’я та власне житло у Києві. Тобто, база для дитини вже була. А згодом Іванна стала блогером, а ці люди досить добре заробляють. Тому,  у них є всі ресурси аби утримувати дитину.

Іванна доволі часто показує, як проводить час з дитиною, оскільки вона здебільшого проводить час з дівчинкою, адже Рома працює і зараз він має якісь певні проєкти, про які поки що не розповсюджується. І заради цього він відправив доньку та дружину у Польщу.

Оскільки дружина Роми є блогеркою, вона активно розповідає про все, що відбувається в її житті. І днями дівчина показала, як маленька Елізабет гуляє у парку, та ще й не одна, а у компанії маленького бойфренда.

Сторіс Іванни
Сторіс Іванни

Так, Іванна вже може спостерігати картини, в яких її донечка Елізабет знайомиться спілкуватися з хлопцями, які можуть стати її нареченими в майбутньому. Тож, молодим батькам маленької принцеси варто бути обережними, адже Елізабет росте справжньою красунею

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?