Юрій Горбунов показав найменшого сина від Катерини Осадчої: малюк росте із зовнішністю янголятка (ФОТО)

Юрій Горбунов на честь Дня захисту дітей замилував світлиною з наймолодшим сином Данилом від Катерини Осадчої, який своєю зовнішністю янгола зачарував публіку.

З 2017 року зірковий шлюб шоумена Юрія Горбунова та Катерини Осадчої активно обговорює вся преса й колеги зі світу шоу-бізнесу, оскільки ці двоє, на перший погляд, здаються такими різними та несумісними. Проте доля гадала зовсім по-іншому й звела їх у вузли спільного сімейного щастя.

У 2015 році стало відомо, що зірка 1+1 покинув свою першу дружину Людмилу, з якою прожив пліч-о-пліч 20 років. Цікаво, але за скільки років подружнього життя жінка не ощасливила коханого появою малюків, а от Катерина подарувала Юрію відразу двох: у 2017-му сина Івана та 2021-му хлопчика Данила. Зазначимо, що Осадча вже мала старшого Іллю, якого народила від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком в 19-річному віці.

Юрій Горбунов з дітьми та жінкою
Юрій Горбунов з дітьми та дружиною

Горбунов зізнається, що поладив із 20-річним Іллею та перебуває з ним в хороших, довірливих та дружніх відносинах. Саме подружжя не жалкує про своє минуле, ба більше, вдячні долі, що пройшли через все, аби зустріти та покохати одне одного.

Цього разу телеведучий Юрій Горбунов, у новому дописі в Instagram привітав усіх з Днем захисту дітей і в честь символічного свята замилував новою світлиною з найменшим сином Данилом. На фото щасливий батько тримав на руках свого нащадка, посміхався на камеру телефону та показав янгольську зовнішність цього малюка. Біленьке волосся, рум’яні щічки ще й схожі образи в обох – білі футболи, які чудово вписалися в кадр виднілися в загальній картинці.

Нагадаємо, що Катерина Осадча та Юрій Горбунов активно допомагають України, аби наблизити її до перемоги. Зібрані кошти з благодійних концертів відправляються на ЗСУ та звітують за надану грошову допомогу на сторінках у власних соціальних мережах.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.