Після вагітності Мішина показала новонародженого малюка, якого кохає більше за життя: Еллерт ні до чого

Ксенія Мішина молода, самостійна, талановита і дуже відома українська акторка, яка завоювала прихильність мільйонів українських глядачів.

Мішина ніколи не приховувала той факт, що має сина. Хоча, звісно, жінці було спочатку досить важко з малюком, але вона впоралась і змогла подолати всі життєві перепони. Але на допомогу їй прийшли люблячі батьки, які багато часу присвячували Платону і давали змогу Ксенії робити кар’єру.

Ксенія Мішина приміряла фату
Ксенія Мішина з сином

І, як виявилось, не дарма, адже нині Мішину знає кожен українець. А також вона стала дійсно професійною акторкою та змогла довести не лише собі, що вона дуже сильна та здатна боротися з викликами долі.

Так, не є секретом, що довгий період часу Платон жив з бабусею та дідусем, адже сама Ксенія фактично пропадала на знімальних майданчиках. Проте вона знала для чого настільки багато працює і віддається справі. Річ в тому, що сина жінка піднімала сама, адже жоден чоловік не був готовий брати на себе відповідальність за чужу дитину.

Та зараз у Мішиної з сином чудові стосунки, адже хлопець виріс і тепер розуміє свою маму. Він готовий її захищати попри все. Тому вчора, в День захисту дітей Ксенія вирішила привітати Платона й показала багато фото з ним зовсім малесеньким. Спочатку Мішина показала новонародженого сина.

Маленький Платон
Маленький Платон

А потім вже поступово кадри з підрослим сином.

Син Ксенії
Син Ксенії

Варто сказати, що хлопець в будь-якому віці виглядав дуже милим дитям. А Мішина завжди намагалась подарувати своєму синові справжнє дитинство, яке було б наповнене гарними і яскравими емоціями, чудовим відпочинком і цікавими подорожами та екскурсіями. Тобто вона не типово знаходить розваги та розвиток для свого Платона. І це чудово.

Схожі статті

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.