Величезний круглий живіт і явно останні терміни вагітності: Даша Астаф’єва сколихнула майбутнім поповненням

Даша Астаф'єва, яка стала відомою завдяки харизмі та співочій роботі в популярному гурті "Nikita" показала світлину з округлим животом й зізналася, чи чекає на появу свого первістка.

Музична виконавиця та модель Даша Астаф’єва свого часу стала прикладом жіночності та відвертості в поведінці, яка навпаки не відштовхувала, а викликала захват у публіки.

Своє особисте життя зірка приховує під сімома замками від сторонніх очей, проте відданим фанам та пресі відкрила деякі деталі про нове кохання. Знаменитість стверджує, що нарешті зустріла гідного чоловіка всього її життя, з високим зростом та зеленими очима. Запевняє, що з ним вона дуже змінилася, адже кожного дня очі світяться від щастя й називає це справжнім дивом.

Виконавиця розповідає, що у стосунках нарешті знайшла для себе сенс, аби не впасти в депресію та хандру, а продовжувати жити, творити, любити, попри такі складні реалії існування. Чоловіка, який з’явився у її житті називає особистим сенсом та продовженням. Також відомо, що співачка зі своїми домашніми улюбленцями переїхала жити до свого бойфренда через малий проміжок часу після знайомства й не шкодує про такий швидких хід подій.

Даша Астаф'єва назвала артистів, які заблокували її
Даша Астаф’єва сколихнула майбутнім поповненням

Нещодавно сколихнула мережу новою світлиною, де постала з округлим животом на ліжку зі своїм песиком, але вирішила відразу попередити всі чутки та розмови й заявити, що насправді не вагітна.

“Я не вагітна. То черешня”, – зазначила Даша.

Даша Астаф’єва сколихнула майбутнім поповненням

На світлині й справді видніється великий живіт немов жінці незабаром народжувати, але насправді, то жарт, а сама співачка підклала для переконливості речі або подушку для округлого силуету.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.