Влад Яма після втечі з України в США показав, який апокаліпсис там переживає: “Кожного разу” (ФОТО)

Хореограф, танцівник та суддя відомих шоу Влад Яма, якого називають втікачем з України вирішив показати апокаліпсис, який пов'язаний з погодними умовами в Америці.

Нині ця особистість на слуху майже в кожного українця, адже більшість громадян засуджує вчинок зірки. Чоловік виїхав з країни на початку повномасштабної війни й перебуває наразі на території Сполучених Штатів Америки.

Медійні колеги двояко ставляться до такого вчинку: одні переконані, що в лавах ЗСУ від танцівника користі не було б ніякої, а інші навпаки говорять, що так ніколи не вчинили. Прикладом є відомий продюсер Ігор Кондратюк, який вважає, що Влада є за що поважати, а от фронті він міг не впоратися.

Сам Влад Яма намагається “відбілити” свою репутацію серед українців, але кожен новий допис, підтримка чи жарт викликає новий скандал навколо його медійної персони. Нещодавно відомий суддя проєкту “Танці з зірками” показав, як знайшов на смітнику валізу, яку викинули його сусіди й хотів відправити її на ЗСУ, мовляв, вже не порожньою. Цим вчинком спричинив ще більший шквал хейту від користувачів мережі.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон
Влад Яма після втечі з України в США показав, який апокаліпсис там переживає

Цього разу зірка танцю показав справжній апокаліпсис, який панував навколо нього в дорозі. Виявилося, що так він назвав погодні умови в США, натякаючи, що кожного дня за кордоном спостерігаються дощі з грозами. На світлині добре видно похмурі хмари, які заховали тепло сонечка, що незабаром принесуть негоду.

“Кожного разу наче APOCALYPSE”, – підписав світлину Влад.

Влад Яма після втечі з України в США показав, який апокаліпсис там переживає

Нагадаємо, що хореограф намагається допомагати своїй країні коштами навіть в Америці та влаштовує свої благодійні майстер-класи й прагне надалі займатися цією справою.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.