Зірка Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв вразив неймовірною схожістю з чиєюсь донькою: дівчинка не від Нелі Шовкопляс

Зірка Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв інтригує своїм особистим життям, адже він досі продовжує перебувати в статусі холостяка, чим лише підігріває домисли про роман з колегою Нелі Шовкопляс.

На знімальному майданчику Сніданку завжди вирують пристрасті та почуття й інколи телеглядачам здається, що не лише дружнього характеру. Між колегами Єгором Гордєєвим та Нелі Шовкопляс помічається справжня хімія в поглядах, розмовах та взаємодія в кадрі, що не може бути просто дружньою ознакою та й світлини дещо романтичного типу наштовхують на подібного роду думок.

Проте цій, здавалося б, зрозумілій історії є одне суттєве “але” – Нелі Шовкопляс давно заміжня жінка й виховує двох синів від цього шлюбу. На ефірах та публічних заходах знаменитість ніколи не показувала свого обранця й щобільше, на безіменному пальці обручки не помічаємо, що наштовхує ще більше думати про службовий роман з Гордєєвим.

Що відомо про стосунки Нелі Шовкопляс на Єгора Гордєєва
Єгор Гордєєв та Нелі Шовкопляс

Сам чоловік запевняє, що прагне зустріти свою людину, щоб жінка виявилася тією однією й на все життя, без розлучень та негативного фіналу історії.

Нещодавно телеведучий продемонстрував світлину з молодою виконавицею, яка неабияк схожа на чоловіка. Нею виявилася Софія Самолюк, яка завітала на ранковий ефір Сніданку з 1+1, аби зачарувати своїм співочим талантом. Ця дівчинка відзначилася своїм вчинком у Сан-Ремо, коли відмовилася від участі в пісенному конкурсі через представника країни, яка щодня приносить нещастя всім українцям. Саме через росію юна артистка не змогла здобути бажану перемогу й показати свій артистизм.

“Сьогодні у Сніданок завітала Софія Самолюк. У Сан-Ремо їй пророкували Гран-прі, а вона замість пісні короткими реченнями пояснила, чому не зможе співати на одній сцені з дівчиною, з Батьківщини якої на її Батьківщину летять сотні ракет. Соня не шкодує”, – розповів Єгор.

Схожі статті

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.