Продюсерка Дорофєєвої Ірина Горова показала миле фото з відомим чоловіком: не Потап і не колишній

Ірина Горова відома українська продюсерка, яка виростила багатьох всесвітньо відомих артистів і продовжує з ними плідно працювати. Щоправда, в нових умовах.

Ірина досить успішна українська продюсерка, яка має змогу допомагати молодим талановитим артистам ставати зірками. І це все не жарт, адже вона дійсно може відчути співака та зрозуміти його бажання, амбіції та можливості. Звісно, всі думають, що коли за артиста береться продюсер, то все відразу вийде на високий рівень. Ні, важливо розуміти, що зірковий шлях – це кропітка робота. З продюсером чи без нього, але це насправді так.

Ірина Горова
Ірина Горова

Тож, у Горової донедавна був масштабний спільний проєкт з Потапом. Колись давно вони створили цілий продюсерський центр під назвою “МоЗгі”. Звідти вийшли дуети “Время і Стекло” та “Потап і Настя”.

Найцікавіше, що Горова завжди була десь у тіні, коли вони з Олексієм були одружені, то всі знали лише Потапа. А от сама Іра була завантажена внутрішніми питаннями продюсерського центру й певно через це і через виховання сина, вона ховалася за популярність свого тодішнього чоловіка.

Але останніми роками Іра почала себе проявляти, вона стала часто з’являтися на різноманітних заходах. Нещодавно Горова навіть підтримувала наших хлопців на Євробаченні, а це вже високий рівень.

Також жінка заявила, що вона буде ретельно придивлятися до учасників нового сезону вокального шоу “Голос країни”, головним продюсером якого є Володимир Завадюк.

Горова з Завадюком
Горова з Завадюком

Звісно, без перемовин не обходитися, адже продюсерка також має певне відношення до проєкту. Так, днями Іра показала спільне фото з Володимиром. Вони обидва відвідали концерт талановитої випускниці “Голосу” KOLA. Це був перший сольний концерт артистки.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.