У полі з квіткою: Тіна Кароль здивувала світлиною в довгій атласній сукні – до Дана в Молодову не поспішає

Тіна Кароль, яку вважають поп-дівою української сцени обожнює дивувати публіку розкішними образами з фотосесій, а також не боїться показуватися без макіяжу.

На суддівстві вокального шоу “Голос країни” співачка Тіна Кароль відзначалася найбільшими перемогами зі своїми підопічними, оскільки вміла розпізнавати справжні молоді таланти, які гідні бути артистами української сцени.

Але, окрім реалізації, зустріла там молдовського, успішного, статного чоловіка Дана Балана, який невпинно завойовував її красивими жестами уваги: подарунками, квітами, компліментами та всім загадковим поглядом говорив, як жінка йому імпонує. Та й Кароль не проти була таких залицянь й щобільше, зізналася, що теж відчувала симпатію до молдовського музиканта. Проте продовження цього любовного зв’язку прихильники зірок не дочекалися й нині знаменитості не разом.

Тіна Кароль
Тіна Кароль здивувала світлиною в довгій атласній сукні

Нещодавно співачка поклала початок нового тренду, коли з’явилася на обкладинці журналу Elle зовсім без макіяжу, лише рум’яні щічки виблискували на всьому обличчі відомої виконавиці. Така відвертість вразила публіку, адже й без гриму артистка має приголомшливий вигляд й жінки зможуть побачити, якими неповторними можуть бути без косметики.

Новий допис Тіни Кароль знову попав під приємне обговорення, адже світлини з останньої фотосесії показали всю простоту нашої героїні, оскільки співачка постала на полі з маленькою квіточкою та в красивій, довгій, сірій атласній сукні. У коментарях користувачі подарували своїй улюблениці багато компліментів за красу, свою неповторність та показ гарних квіткових куточків України.

Схожі статті

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.