Зірка серіалу “Кріпосна” Тарас Цимбалюк показав, які квіти дарує коханій Світлані Готочкіній: букети розкішні

Тарас Цимбалюк – молодий, талановитий і дуже привабливий український акор. Його можна побачити як у театрі, так і у серіалах та фільмах. Цимбалюка дуже люблять та поважають колеги й глядачі.

Життя Цимбалюка досить цікаве та насичене, але звісно багатьох більше цікавить його особисте життя, а воно у нього бурхливе. Адже хлопець був одружений та мав не одні довготривалі стосунки. Колись, Тарас брав участь у шоу “Танці з зірками” і одного разу він вирішив просо на паркеті зробити пропозицію своїй жінці. І звісно, вона погодилась, але шлюб довго не проіснував. Можливо це погано, але це відкрило Тарасу нові можливості.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Крізь кілька місяців після свого розлучення Цимбалюк зустрів свою нову обраницю, з якою він зараз будує міцні стосунки. І ця дівчина Світлана Готочкіна. Дівчина відома тим, що колись брала участь у шоу “Холостяк” і її гарно пам’ятає Григорій Решетнік.

Їхні стосунки розпочалися з телефонної розмови, це дуже дивно, але вражаюче, оскільки вони пробовтали кілька годин і одразу зрозуміли, що їм неймовірно комфортно одне з одним. Саме тому вони вирішили зустрітися у житті й майже одразу почали зустрічатися.

Цимбалюк каже, що настільки комфортних і дорослих стосунків у його житті ще не було, його вражає спокійність і розсудливість Світлани, яка дарує йому затишок, любов, піклування, любов, а головне підтримку.

Нещодавно у Готочкной був День народження й Тарас показав, який неймовірний букет подарував своїй обраниці. Це були троянди, величезна кількість рожевих троянд, а також повітряні кульки. Кожна жінка бажає отримувати такі розкішні квіти.

Квіти від Тараса
Квіти від Тараса

І насправді в цьому має бути віддача від жінки, якщо жінка не надихає чоловіка, він ніколи не стане робити для неї вчинки та намагатися підкорити її серце ще більше, адже він так відчуває і так хоче.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.