Христина Решетнік показала, з ким з учасниць “Холостяка” вона дійсно товаришує: “Моя люба подружко”

Шоу "Холостяк" завжди може здивувати учасницями, адже щосезону на проєкт приходять абсолютно різні дівчата, які мають різні цілі та різний характер, який проявляють у ході сезону.

На проєкті ведучий виступає як психолог, в певних моментах він може підказати як правильно вчинити, а завдяки різним іграм розкриває дівчат, аби холостяк міг розуміти, з ким має справу. Але інколи на допомогу приходить ще й дружина Григорія Христина Решетнік. Вона також допомагає дівчатам розкритися та піддатися почуттям.

Христина Решетнік поділилась секретом видалення волосся
Христина Решетнік

А іноді жінка просто була присутня на зйомках і звісно особисто спілкувалась з дівчатами й з деякими Христина спілкується за межами проєкту, оскільки вони стали для неї подругами.

Загалом Христина розповідає майже про все, що відбувається в її житті, звісно, більшу частину часу вона проводить з дітьми, але й має час для себе. Саме в такі миті вона може зустрітися з подругами та відпочити душею й трохи відчути себе просто жінкою.

Так, наприклад, днями Решетнік показала, як вона зустрілась зі своєю подругою з проєкту “Холостяк” Джесікою. Дівчина боролася за серце Михайла Заливако в одинадцятому сезоні проєкту. До речі варто сказати, що стосунки Джесіки й Міші склалися досить цікаво, вона сподобалась чоловіку як жінка, але насправді Джесіка сама проявляла більшість ініціативи й тим самим лякала чоловіка. Й з часом він зрозумів, що Джесіка не для нього.

А от з Христиною Джесіка знайшла спільну мову й насправді жінки спілкуються вже протягом довгого часу, й часто зустрічаються на дружні прогулянки. Тому, можна сказати, що Джесіка дійсно є подругою для дружини Решетніка.

Христина з Джесікою
Христина з Джесікою

Та Джесіка не єдина, з ким часто проводить час Христина, жінка ще зустрічається з Надін, яка була учасницею у тому ж сезоні з Заливако.

spot_img

Схожі статті

Стиль – це все: фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Заливака з бусами на руці (ФОТО)

Романтичне реаліті-шоу давно завершилося, і поки що на екрани не вийшло жодного нового сезону. Тим не менш, головні герої та екс-учасники так само користуються популярністю.

Мама Дана Балана у весь зріст помістилась в хулахуп: ніхто і уваги не звернув на її мікро-сукню (Відео)

У сім'ї Дана Балана не тільки він є знаменитістю, адже його матір та рідна сестра також активно користується популярністю, але здебільшого серед співвітчизників.