Оля Мартиновська показала, хто її замінить в ролі судді на “МастерШеф”: “Вирощую собі заміну”

Оля Мартиновська відома своєю переможною участю у головному кулінарному шоу України "МастерШеф". А тепер жінка стала ще й незмінною суддею цього проєкту. Та це не єдині заслуги Олі у житті.

Ольга дуже довго будувала свій шлях у кар’єрі і заради цього їй довелося багато працювати та вчитися. Оля свідомо працювала багато і заради свого розвитку вона навіть поставила родину на другий план, адже кулінарія стала майже основною справою у житті жінки. Та її родина розпалася через те, що її чоловік почав відчувати недостатньо уваги та почав зраджувати дружину. І саме через це розпався шлюб Мартиновської.

Оля з Ярославським
Оля з Ярославським

Після розлучення жінка поринула з головою у роботу, якої ставало все більше й більше, тому напевно розлучення – це було вірне рішення для жінки та її розвитку. Нині про Мартиновську знає не лише Україна, а ще й в Європі. Ольга стала вже незмінною суддею на шоу “МастерШеф”.

Та попри те, що жінка є одним з провідних шеф-кухарів України, вона ще й мама. А це найголовніша роль кожної дівчини в цьому світі. Так, можливо не всі очікують самі від себе, але дитина стає цілим всесвітом для них. І якби сильно жінка не була затягнула у свою роботу, вона найбільше буде любити свою дитину.

Зараз Мартиновська фактично розривається між роботою і вихованням своєї донечки Віри. Нині розпочалися зйомки нового сезону “МастерШеф”. Але оскільки Оля живе не сама, а з донькою, вона має розмежовувати свій час і приділяти його донці та її заняттям. Адже Віруня займається плаванням, до того ж досить активно.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

І на зйомки Оля часто бере свою донечку, адже це дуже зручно, й самій дівчинці не сумно, адже вона знайома з Володимиром та Ектором і чудово проводить з ними час. Так, Ольга показала фото з Вірунею на зйомках та написала, що вирощує собі заміну.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.