Влад Яма сумує за життям в Україні після переїзду в Америку: хореограф згадав, як весело працював на 1+1

Владислав Яма відомий український хореограф і танцюрист, який став одним з найулюбленіших балерунів серед поціновувачів творчості Владислава як в Україні, так і за кордоном.

Яма зміг стати одним з найкращих хореографів, оскільки він дуже багато працював та повністю віддавався справі. І саме через це він зміг досягти неймовірних успіхів у кар’єрі. Адже чоловік завжди мріяв про успішну реалізацію, оскільки в нашій країні насправді не так багато відомих танцюристів, пробитися для кожного з них – це дійсно успіх.

Яма з родиною
Яма з родиною

Влад насправді неймовірно багато збивав пороги різних паркетів, і не дарма, адже йому відчинилися всі двері, в які він колись постукав. Яма став не просто танцюристом, а ще й справжньою телезіркою. Владислава запрошували на різноманітні проєкти та шоу. А також він був головним і незмінним суддею на шоу “Танці з зірками”. А це місце хотів зайняти кожний відомий танцівник.

Та час змінює все, тому зараз і життя Ями змінилося на 360 градусів, нині чоловік живе у США разом зі своєю родиною. Але поїхав він туди не через велике бажання жити за кордоном, а через повномасштабну війну, яку росія розпочала на нашій території. Заради безпеки свого сина й дружини Яма вирішив поїхати в Америку. Адже там безпечно та є можливості для комфортного життя. Тож, Яма вирішив таким чином врятуватися від війни та наслідків, які вона може принести.

Але судячи з усього в Америці Яма не так яскраво живе, як це було в Україні, оскільки він не має змоги брати участь у зйомках та й загалом жити звичним життям, до якого він звик, то на чоловіка часто находять спогади й саме ними він ділиться у своїх соціальних мережах.

Сторіс Влада
Сторіс Влада

Владислав часто згадує як він знімався у шоу на 1+1 та інших телеканалах України, це дійсно було чудовим часом для його кар’єри, розвитку та заробітку. Тож, те, що нині чоловік сумує за своїм чудовим часом, це не дивно й навіть трохи сумно.

Схожі статті

Квіти у волоссі, мурахи по тілу: Тіна Кароль стала найбажанішою жінкою після свого нового кліпу

Співачка Тіна Кароль не перестає дивувати шанувальників своїми новими композиціями та образами, що викликають шквал емоцій. На цей раз знаменитість перевершила саму себе.

Вона біжить, а волосся назад: Ольга Фреймут показала відсутність манер в Лондоні

Ольга Фреймут вже 2 роки як живе у Лондоні, і навіть у Великобританії не забуває про манери. Втім, бувають випадки, коли зовсім не до манер.

Працює з пацієнтами: як виглядає донька Скрябіна – на нього надзвичайно схожий ще син Білик

Після себе Кузьма Скрябін залишив одну-єдину донечку, яку любив більше за своє життя. Якою вона виросла, ким працює і чому так схожа з сином Ірини Білик?

Вдова Сергія Сивохи показала його могилу та розповіла, як живе після втрати: “Час не лікує”

Дружина відомого українського гумориста та ведучого Сергія Сивохи Тетяна показала, де він знайшов свій спокій та шлях на небеса. Відвідати це місце зможуть далеко не всі українці.

43-річна Лілія Ребрик проти 6-річної Поліни: мама й донька показались в однакових образах

Лілія Ребрик виховує трьох доньок, які постійно з'являються у її соцмережах: телеведуча продемонструвала нереальну схожість із середньою донькою - не відрізнити.

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?