Дитина їсть, сидячи на столі: суддя “МастерШеф” Оля Мартиновська показала, чого не вистачає в її квартирі

Оля Мартиновська дуже цікавить українців, а особливо її особисте життя, але відомо, що воно у неї не надто бурхливе. Але попри це, жінці часто приписують роман з Володею Ярославським.

Ольга, як і кожна жінка хотіла у життя бути реалізованою у трьох сферах: Робота, роль мами, та сімейне життя. Але важко все тягнути на собі, особливо, коли ти молода і живеш своє життя вперше, розставити правильні пріоритети й обирати правильних людей досить важко. Люди часто люблять грати, грати ролі, грати на почуттях та емоціях.  Саме тому молодим дівчатам насправді важко обрати правильного супутника. Тому, нинішні дівчата обирають роботу, а не пошуки чоловіка, який буде справжнім.

Оля Мартиновська
Оля Мартиновська

Тож, й Мартиновська мала такий досвід. Річ в тому, що будучи молодою, Оля вийшла заміж, водночас з початком сімейного життя вона починала будувати кар’єру. Дівчина встигала все, й дитину народити, й чоловікові догодити, й дитину народити. Але довго у такому темпі Оля врешті-решт не змогла проіснувати, оскільки чоловік почав їй зраджувати. Та цього Мартиновська витримати й пробачити не могла, тому подала на розлучення.

І вже після цього донечка Варя повністю турбота Ольги. Жінка багато працює й намагається приділити час Віруні, її вихованню, хобі та розвитку. Дівчина займається тенісом та ходить на плавання, навіть бере участь у чемпіонаті.

Саме заради доньки Оля бере на себе багато роботи, а також забезпечує її безпеку, особливо, в умовах війни. Заради дочки Мартиновська влаштовувала їм життя за кордоном. А тепер знову у Києві, адже нині тут йдуть зйомки нового сезону “МастерШеф”.

Попередню квартиру Ольга вже не знімає, тому знайшла нову. Але нова квартира не повністю ще облаштована, адже у ній немає стільців. Тому Віруні доводиться їсти сидячи на столі.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

Але Мартиновська сказала, що вона вже чекає, поки сільці будуть готові.

Схожі статті