Переможниця “Холостяк-11” Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Анна Богдан, яка стала впізнаваною завдяки виходу на телеекрани проєкту "Холостяк-11" сколихнула мережу світлиною, де постала з новим чоловіком. Невже дівчина знайшла заміну Заливако?

Турагентка Анна Богдан у своєму блозі висвітлює трендові образи, життєві ситуації, нові нетипові захоплення, як от стояння на цвяхах, однак, щоб відкрила завісу свого особистого життя й годі було очікувати.

Влітку 2022 року наша красуня стала повністю вільною дівчиною та заявила, що нині вона перебуває у статусі холостячки. І яке було здивування у публіки, коли ідилія в соціальних мережах, яку пара демонструвала підписникам, одного дня завершила своє існування. Анна зізналася, що відбулося все з її ініціативи й дане рішення далося особливо важко.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Так, опублікована світлина в її Instagram дала нових приводів для чуток користувачам, адже Анна показала світлину з чоловіком, у якого, схоже, є доросла донька. До фото немає ніякого підпису, позначки чи підтвердження, що саме цей незнайомець є кандидатом на серце нашої героїні.

Анна Богдан здивувала публіку новиною – знайшла чоловіка з дитиною й стала мамою?

Відомо, що турагентка відправилася на відпочинок до сонячної Туреччини й завчасно про це сповістила, адже набиралася група до цього туру, де кожен охочий міг приєднатися. Ми можемо запідозрити, що це один з відпочивальників, який міг відправитися до моря з усіма. Тож, схоже, що красуня досі у пошуках свого чоловіка або не висвітлює свого кохання загально.

Анна Богдан зізналася – радіє від того, що змогла, як спеціаліст сфери обслуговування організувати й вивезти на деякий час відпочивати групу туристів, щоб трохи перезавантажитися та перемкнути увагу від постійних новин та подій, що кожного дня переслідують українців.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.