Колишня Дантеса Дорофєєва показала сімейну ідилію з коханим Кацуріним – на серйозі й без поцілунків на публіку

Колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва своїм особистим життям прикута до особливої уваги прихильників, адже та трансформація, яка сталася між ними – немов сюжет фільму.

Відома музична виконавиця Надя Дорофєєва ловила на собі уважні погляди та осудження з боку прихильників, мовляв, дівчина увела нового коханого Кацуріна в родини та залишила дітей без батька. І яке здивування публіка отримала, коли дізналася, що Дантес знайшов розраду в обліку колишньої дружини нинішнього хлопця Дорофєєвої.

Ось такий обмін між парами відбувся, який здавалося, що можливий в якомусь сюжеті фільму, однак це виявилася реальність цих зірок. Наша героїня пережила чимало хейту, гнівних коментарів, величезної уваги преси, проте змогла довести, що нині повністю щаслива, тому на чужу думку зважати не збирається.

Колишня Дантеса Дорофєєва показала сімейну ідилію з коханим Кацуріним

Часто за опубліковані світлини дівчина надавала приводів для масштабного обговорення в мережі. Романтичні вечори, поцілунки з язиками, відео, де парочка проводить час разом – миттєво ставали новими темами для розмов про їхнє життя.

Нещодавно у своєму Instagram Дорофєєва змогла здивувати публіку серйозним обліком свого обранця. Зірка показала, як Міша копирсався у своєму авто, тому був серйозно налаштовний на дорогу й без посмішки постав на відео. Сама Надя з теплим закоханим поглядом дивилася на свого коханого та пила смачну каву.

Колишня Дантеса Дорофєєва показала сімейну ідилію з коханим Кацуріним

Нагадаємо, що навесні минулого року, публіка дізналася про розлучення відомого подружжя Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, яке здавалося міцним та щасливим й сподівалися, що їхні кумири зможуть возз’єднатися, однак бачимо – цього не трапилося.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.