У Ярославського і Мартиновської є малеча, але не одне від одного: коли встигли обзавестися потомством

Владимир Ярославський завидний холостяк, життя якого цікавить широку аудиторію українських жінок. Так склалося, що здебільшого кулінарією в нашій країні захоплені жінки. Саме тому його особистість є занадто цікавою.

Відомо, що Володимир та Ольга Мартиновська давно працюють разом та мають гарні дружні відносини, які багато хто вважає романтичними. Звісно, коли спостерігаєш за  стосунками Володі та Ольги може виникнути таке відчуття, адже вони дуже близькі, навіть більше ніж дружні, вони якісь такі родинні. Вони нічого не соромляться, завжди є відвертими одне з одним і потребують у спілкуванні.

Ярославський показав, як просинається з Мартиновською
Ярославський з Мартиновською

Та попри це у кожного з них є своє власне життя, минуле, та справжнє. Наприклад, Оля раніше була заміжня, але її шлюб не так довго проіснував, оскільки її чоловік не витримав таку зайняту жінку поруч і вирішив знайти розваги на стороні. Але в той період у них вже народилась дочка Віруня, яка після розлучення залишилась з мамою.

Оля з Вірунею
Оля з Вірунею

Тепер всі свої успіхи та всі старання Оля присвячує дочці, заради якої і живе. Віруня займається плаванням і тенісом, а отримує неймовірне задоволення від цього. А Оля просто підтримує свою дівчинку в усьому. Віра часто буває на зйомках у мами й знайома з його колегами й друзями. Саме тому з нею добре ладнає Ярославський.

Володимир всім серцем любить дітей, але своїх немає, оскільки він досі не побудував родину, хоча спроби були, але вони були невдалими, на жаль. Та Ярославський має племінників, з якими частенько може провести час. І йому дуже подобається спілкуватися з дітьми, він легко знаходить з ними спільну мову.

Володимир з племінниками
Володимир з племінниками

У Володимира навіть були думки з приводу усиновлення дитини, але нині він настільки завантажений своєю роботою, на яку у нього великі плани, що вже не впевнений, що буде мати багато часу на виховання дитини. А це ж насправді лише здається легким, а коли занурюєшся у це, то розумієш, що це велика відповідальність, яка потребує повної самовіддачі.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.