Як виглядає тесть Юрія Горбунова: Катерина Осадча показала батька, в якого пішла зростом і характером

Катя Осадча відома українська телеведуча за волонтерка, яка змогла підкорити серця українських глядачів своєю харизмою та щирістю. А також особливою вимовою й безперечним талантом.

На життя кожної людини головний вплив має родина та оточення, у якому ми зростаємо. Це вже доведено психологами, що всі наші блоки, зажими, або навпаки відкритість до світу йде з дитинства. Тобто, ми беремо модель поведінки для свого майбутнього від своїх батьків. Звісно, не на 100%, щось ми переймаємо від батьків, а чомусь вже вчимося по життю.

Батьки Осадчої
Батьки Осадчої

Так. наприклад Катя вважає, що деякі її риси характеру прийшли до неї від батька, адже якби він у свій час не показував їй приклад своєю поведінкою. А також Осадча вдячна своєму батькові за те, що у свій час він підтримав її та відпустив працювати і жити за кордон, а тоді ще дівчина була неповнолітньою.

Звісно, кожен з нас вдячний батькам за всі можливості, які вони дарують нам, адже саме їхнє ставлення до наших бажань та поглядів на життя та підтримки залежить яким буде початок нашого шляху у доросле життя. Але свою вдячність ми не завжди можемо висловити, оскільки, так заведено, що чомусь, близьким людям нам важко висловити свої відчуття.

Так, наприклад, днями Катерина Осадча вирішила привітати свого батька з Днем народження

“Любий тато, з Днем народження. Весь мій внутрішній вогонь, жага справедливості, невміння байдикувати й не працювати, а ще любов до пізнань нового,а ще захоплення будівництвом нового і ремонтами – це все твої риси в мені. Я неймовірна вдячна за всю довіру в дитинстві” – написала Катя.

Осадча привітала батька з Днем народження
Осадча привітала батька з Днем народження

А також  у коментарях до привітань приєднався й зять батька Каті Юрій Горбунов. Він побажав чоловікові довгих літ життя.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.