56-річна Ольга Сумська здивувала нестаріючою красою і стрункою фігурою в облягаючій сукні: як Моніка Белуччі

Відома українська акторка Ольга Сумська завоювала любов широкої аудиторії завдяки своєму таланту та здібності виконати будь-яку роль. А також озвучити будь-якого героя у закордонних серіалах.

Ольгу почали пізнавати завдяки ролі Роксолани, яку Сумська зіграла у свої 18 років. Саме ця роль стала для неї початком великого акторського шляху в українському шоу-бізнесі. Оля була і залишається найкрасивішою жінкою, яка виконала цю історичну роль. І це серед усього світу. Її неодноразово порівнювали з турецькими акторками, що зіграли Роксолану, але якщо за акторськими якостями Сумська може поступатися, через те, що це була її перша роль, то красою точно ні.

Ольга Сумська

Загалом Оля є однією з найкрасивіших жінок в українському шоу-бізнесі. Вона може скласти конкуренцію навіть молодим дівчатам, адже вона має досить яскраві риси обличчя,  за яким стежить дуже ретельно, адже жінка відвідує косметолога, робить масажі та користується гарною, професійною косметикою.

Також Сумська має гарну фігуру і це у її 56 років. Та все це не генетика та не “пощастило”. А річ в тому, що акторка активно займається спортом. Вона щодня робить зарядку та навіть має гарну розтяжку. А це дійсно велике досягнення для жінки.

Бути гарною для жінки – це завжди шлях та боротьба. Безперечно всі від природи по-своєму прекрасні, але якщо за собою не доглядати, то вся краса й чарівність може в певний момент і зникнути. А час, як відомо, летить дуже швидко і ми навіть часто не помічаємо, як проходить наше життя повз нас.

Сумську порівняли з Белуччі

Тож, Сумську досить часто порівнюють з Монікою Белуччі, а вона ідеал жіночої краси в усьому світі. І варто сказати, що дещо схоже між ними точно є, і скоріше за все – це очі та погляд. Тож, Ольга є ідеалом краси для багатьох жінок та чоловіків у світі.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.