Христина та Григорій Решетніки з Розалі з “Холостяка” привітали Джесіку з Днем народження: а Богдан не забула?

Після кожного сезону романтичного шоу "Холостяк" його учасниці стають дуже цікавими для українців. А особливо подробиці їхнього особистого життя. Яке не могло скластися з головним героєм.

Так сталося, що за останні роки учасниці з одинадцятого сезону стали найпопулярнішими, бо, по-перше, багато з них почали дружити з хлопцями з “Холостячки”. А це додавало популярності й чоловікам, й жінкам. Вони часто збиралися у компанії та проводили час разом, до того ж публічно.

Богдан з Джесікою

Нагадаємо, що переможницею одинадцятого сезону стала Анна Богдан, яка мало з ким товаришувала на проєкті, але змогла  побудувати гарні стосунки з Джесікою. Дівчина хоч і не стала для Михайла обраницею, проте його дівчина Аня Богдан стала їй подругою. Разом вони часто виходять на прогулянки та намагаються їздити кудись і знаходити пригоди.

Та Аня не єдина, з ким Джесіка потоваришувала, також вона є подружкою Христини Решетнік. Річ в тому, що  дружина Григорія іноді бере участь у зйомках і знайомиться з дівчатами, тому з деякими у неї складаються гарні стосунки. І на диво, Джесіка стала саме такою.

А також подругою Джесіки є подруга Заливако ще з часів молодості Розалі. Колись вони спілкувалися у соцмережах та жили в одному місті – Харкові. Тож, подругами Джесіка встигла запастися на проєкті й це добре, оскільки подруги – це дуже важлива частина життя для жінки. Це підтримка та опора.

Так, днями Джесіка відзначала День народження, куди запросила родину Решетників, Розалі та інших невідомих дівчат та хлопців. Але на жодному фото не було видно Аню Богдан. І це вже цікаво, адже вони такі подруги.

День народження Джесіки

Невідомо чи вітала Аня загалом Джесіку зі святом, принаймні в сторіс дівчини нічого такого не було помітно, тож, можливо, дружба вже пройшла.

Схожі статті