“Обожнюю”: Наталія Могилевська вразила виглядом нареченої і зізнанням – незабаром виходить заміж?

Українська співачка Наталія Могилевська своїм особистим життям цікавить далеко не одного українця, особливо прихильників її творчості, адже жінка не поспішає ділитися усіма деталями.

Відома музична виконавиця у свої 47 років досягла високої самореалізації, визнання в суспільстві та армію шанувальників власної творчості, проте не відчула, що таке материнство та виховання малюків.

Неодноразово приводами для пліток про імовірну вагітність зірки ставали її сукні, які підкреслювали невеличкий живіт, який притаманний жінкам на ранніх термінах вагітності. Проте користувачі раділи марно, оскільки жінка зізналася: за період карантинних обмежень, а потім війни набрала зайвих кілограмів, тому дитину наразі не виношує.

Наталія Могилевська відкрила огляд на свої нестаріючі ключиці
Наталія Могилевська вразила виглядом нареченої і зізнанням

Відомо, що з початку повномасштабного вторгнення артистка зустріла своє кохання, на ім’я Валентин, з яким була знайома ще до війни, але його захоплення, рід діяльності, скільки років не розповіла. Додала, що він старший за неї, однак любовну історію зможе розсекретити, щойно закінчаться воєнні дії на території України.

Нещодавно Наталія Могилевська показала нову світлину у своєму профілі в соціальній мережі Instagram та захопила зовнішнім виглядом. Жінка постала у легенькій літній сукеночці й пораділа за початок цієї теплої пори. Квіти та осяйна посмішка співачки прикрасили дану картинку.

“Обожнюю початок літа! Кожного дня щось розквітає нове”, – написала Могилевська.

Наталія Могилевська вразила виглядом нареченої і зізнанням

Нагадаємо, що з початку війни героїня нашого матеріалу залишалася в Києві та активно допомагає своїй країні благодійними вчинками: коштами для ЗСУ, речами для постраждалих громадян, а також не забуває й за дітей – допомагає відновитися маленьким героям, які чимало пережили за цей нелегкий період.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?