Тепер модний – Єгор Гордєєв вперше за останні роки змінив зачіску: Неля Шовкопляс оцінила старання

Єгор Гордєєв відомий український телеведучий, який зміг зацікавити багатьох українців своєю харизмою та гарним почуттям гумору. А також серйозністю, яка у ньому присутня та активно проявляється.

Єгор завжди вмів тримати марку, оскільки він занадто серйозно ставиться до своєї роботи. Для нього робота – це життя, саме тому він не має часу навіть на побудову родини. Відомо, що Гордєєв самотній чоловік, який завжди працює, він, звісно, має вільний час, але для нього це змога побути на своїй хвилі та приділити собі час. Якого, до речі, не так багато.

Неля Шовкопляс не змогла покинути Єгора Гордєєва
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Раніше Гордєєв був молодше та звісно, дуже приваблював жінок, але для нього відносини – це серйозно. Він не хоче розтрачувати свій час, енергію та сили на ненадійних людей. Адже знайти супутника – це означає відчувати людину якимись фібрами душі. Але таку жінку Гордєєв поки що не зустрів.

Але чоловікові дуже активно приписують роман з колегою Нелею Шовкопляс. Оскільки вони розуміють одне одного з погляду, хоча це й не дивно, адже вони у тандемі працюють вже понад шість років. Між ними було багато чого, але головне, що вони жодного разу не сварилися. Навпаки Неля завжди готова прийти на поміч Єгору, так само як і він. А це показник справжньої дружби.

Тому, роман між ними не може існувати за двох причин, по-перше, Шовкопляс щасливо заміжня, а по-друге, вони не хочуть псувати дружбу, тому навіть думки не припускають про романтичні стосунки.

Та Єгор не втрачає надії знайти у цьому світі свою жінку, яку він зможе взаємно покохати та бути з нею щасливим. Можливо це й дивно, що у своєму віці Єгор один. Проте слідкувати за собою він не припиняє.

Нова зачіска Гордєєва
Нова зачіска Гордєєва

Так, наприклад, днями він показав свою нову зачіску просто в ефірі “Сніданку з 1+1”. Якраз з ним в студії була Шовкопляс та Юрій Горбунов. І варто сказати, що Єгорові нова стрижка досить пасує.

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.