Тіна Кароль їй не конкурентка: як виглядає єдина дружина Дана Балана – молдавського мачо підкорила модель

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан десятиліттями приховує правду про своє особисте життя, однак чоловіку вже давно приписують шлюб з румунською моделлю.

Зараз важко уявити Дана Балана у центрі любовного скандалу. Однак ще 15 років тому для молдавського мачо це було звичною справою, адже у його біографії їх сталося декілька. Так, тривалий час артисту приписували роман з румунською моделлю Еллою Крупеніною. Подейкували, що шлюб протривав аж 5 років, однак зруйнувався чи то через сильні ревнощі жінки, чи то через невірність зірки.

Але в одному шанувальники були впевнені точно: повпливали завантажені гастрольні графіки артиста, через які сім’я знаходилася в розлуці. Пліткували, що саме в цих стосунках Дан також став батьком адже в нього нібито народився син Алан.

Як виглядає єдина дружина Дана Балана

Як виглядає єдина дружина Дана Балана

Що ж стосується розлучення, то воно було складним саме для моделі. В молдавській пресі з’являлася інформація, що жінка разом з малюком переїхала жити до Ізраїлю, але там не впоралася з емоціями через розбите серце і намагалася поставити крапку та закінчити своє життя.

У зв’язку з цим сталася скандальна плутанина, адже вчинок приписали новій обраниці артиста Христині, з якою він також пробув у романі близько 5 років. Інформація була публічно спростована, а погляди журналістів одразу ж перемістилися саме на Еллу.

Після розставання з Христиною у Дана не було серйозних стосунків, принаймні таких, які він зробив би публічними.

Але вже у 2019-му йому почали прописувати роман з Тіною Кароль, через неоднозначно поведінку зірок, коли вмикалися камери. Шанувальники всерйоз повірили у можливість романтичних почуттів між артистами, але згодом стало відомо, що обидва робили це заради піару. Здавалося б історія закінчилася, але вже 2023-у Тіна Кароль знову натякнула на роман з Даном, а зокрема заявила, що вони підтримують зв’язок, а Балан є найкращим чоловіком після її сина Веніаміна.

Тіна Кароль і Дан Балан
Як виглядає єдина дружина Дана Балана

Артист не відреагував на привселюдно компліменти. Але окрім цього відомо, що на момент повномасштабного вторгнення він знаходився в Києві, що приховував від своїх шанувальників.

Схожі статті

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.

5 українських зірок, які зроблять драму з нічого: Катерина Репяхова, Оксана Білозір, Ігор Кондратюк та інші

Зірки українського шоубізу нерідко потрапляють у скандальні ситуації, це можуть бути, як випадкові інциденти, так і цілеспрямований хайп. Представляємо вам зірок, які здатні зробити драму з нічого.