Настя Каменських показала свій щоденний раціон: які страви допомагають дружині Потапа бути у формі

Настя Каменських відома українська співачка, яка за короткий термін стала неймовірно популярною серед українських слухачів. Але крім пісень людей ще й цікавить особисте життя артистки.
Каменських та Потап
Каменських та Потап

Не секрет, що Настя з самого юного віку має проблеми з зайвою вагою. Був у співачки період, коли вона загалом не переймалась своїм виглядом, але саме тоді Настя була на піці своєї популярності, адже тоді вони з Потапом мали супер-хіти, які розійшлися всією країною і лунали з кожного телефона, радіо, у кожному магазині, клубі та просто вулиці.

Можливо, через шалений графік Настя не могла слідкувати за тим, що вона їсть та коли, а як ми знаємо, графік роботи та графік сну дуже сильно впливає на здоров’я та на зовнішній вигляд. Особливо для жінок це важливо, оскільки у нас є багато різних гормонів, які впливають на вигляд жінки. Саме тому, жінки часто не можуть схуднути, але не розуміють чому. А це все роль гормонів.

Тож, Настя багато разів намагалась схуднути, але все було марно, тому жінка періодично то набирала вагу, то позбавлялася неї. Але стабільності у цьому питанні вона не мала.

Та в певний період Каменських взяла себе в руки та почала активно займатися спортом та слідкувати за своїм раціоном. І варто сказати, що жінка перевершила всі свої попередні результати. Бо вже кілька останніх років Настя має гарну форму, яку підтримує спортом і правильною їжею.

Загалом Настя ніколи не ділилась, чим вона харчується та чим займається. А оскільки багатьом підписникам було це дуже цікаво, то Каменських вирішила показати свій обід. Там була гречка, яйце, гриби, сир та лист салату.

Раціон Насті
Раціон Насті

Гарний, ситний та здоровий обід, від якого зірка точно не набере зайвої ваги та лише покращить стан свого здоров’я та шкіри.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.