Підтримала тренд Кароль: Оля Цибульська вразила публіку зовнішнім виглядом – без макіяжу і в білій хустці

Відома співачка України, телеведуча, а також блогерка, яка останнім часом активно веде соціальні мережі Оля Цибульська показала свою природну вроду й постала перед публікою зовсім без макіяжу.

Не соромиться публічного показу своїх даних, які дала їй природа й співачка Тіна Кароль, яка задала тренд, аби жінки не боялися показати себе справжніх без масок та купу косметики.

Відомо, що поп-діва Кароль прикрасила обкладинку відомого журналу Elle зовсім без макіяжу, лише рум’яні щічки та осяйна посмішка виднілися на обличчі знаменитості. Співачка отримала безліч приємних коментарів від користувачів та захоплення її вродою.

Медійна колега, артистка Оля Цибульська вирішила зачитати свій авторський вірш, який нещодавно написала, де у відео підписники помітили, що жінка не має гриму, який виднівся на шкірі обличчя зазвичай. Свої вії, тон шкіри без тональних засобів, очі без тіней, без загального скульптора обличчя – лише легенький рум’янець на щічках та нафарбовані брівки, з вибудованою формою майстром, показані на світлині.

Оля Цибульська постала з двома крихітними малюками на руках
Оля Цибульська вразила публіку зовнішнім виглядом

Жінка постала у білій хустці на волоссі, чорній напівпрозорій блузці та класичних чорних штанах.

“Ви зранку в ефірі просили нові вірші. Я надихнулася і написала”, – розповіла Цибульська.

Оля Цибульська вразила публіку зовнішнім виглядом

Чуттєві рядки написаного тексту у римі про кохання, невипадкові зустрічі, які дарує нам доля, про почуття у вигляді усмішок і втрат та сон, де боїшся прокинутися, аби не втратити ці емоції – основний задум вірша Цибульської.

Нагадаємо, що артистка живе та продовжує творити, писати пісні та вірші на території України й не збирається з сім’єю покидати Батьківщину, навіть, попри тривоги, небезпеку та негативні новини, які кожного дня переслідують українців.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.