Злата Огнєвіч показала зміни в образі, від яких колишній Задворний у захваті – “Маленька жіноча втіха”

Злата Огнєвіч отримала ще більшу любов та прихильність після того, як наважилася стати головною героїнею "Холостячки-2" та заінтригувати деталями свого особистого життя після шоу.

Співчуття та колосальну підтримку Злата Огнєвіч отримала, як дізналася про розірвання стосунків з переможцем “Холостячки-2” Андрієм Задворним. Нині дороги колишніх ніяк не перетиналися.

Злата Огнєвіч показала зміни в образі

Злата Огнєвіч показала зміни в образі, від яких колишній Задворний у захваті

З того часу жінка повністю занурилася у творчість, організовує свої співочі тури та не забуває дарувати радість самій собі. Нещодавно артистка показала зміни в зовнішньому вигляді у своєму Instagram-блозі. Нова зачіска ощасливила нашу героїню, тому результатом отриманої краси від майстрів, вирішила поділитися з користувачами.

“Я відчуваю неабияке полегшення. Таке волосся гарне, шовковисте. Зробила сьогодні фарбування, лікування і трішки підстригла кінцівки, клас”, – розповіла Злата.

Злата Огнєвіч показала зміни в образі

На відео помітно осяйну посмішку Огнєвіч від радощів, рівне волосся з лікувальним ефектом та стриманий макіяж на обличчі зірки. Також позначила майстрів, які зробили з нею цю красу й подякувала працівникам салону за неймовірний результат.

Нагадаємо, що співачка Злата Огнєвіч анонсувала початок нового туру восени цього року. Знаменитість пообіцяла звучання улюблених хітів в супроводі бенду, а також виконання нових пісень з альбому, над яким працює зараз, аби здивувати публіку. Цікаво, але для оголошення цієї новини обрала білий діловий костюм, з ніжними прикрасами та весільним макіяжем немов перебуває у статусі нареченої.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?