Колишній чоловік Ані Лорак Мурат показав їхню іменинницю Софію Налчаджиоглу: у неї густі брови і пір’я блонд

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу публічно привітав свою дочку від виконавиці і показав, як вона виглядає. Як змінилася маленька Софія?

Незабаром після казкового весілля ще української виконавиці Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу на світ з’явилася красуня Софія. Примітно, що таке ім’я доволі поширене як в мусульманських країнах, так і в християнських.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу пояснив своє рішення залишитися в Україні
Мурат Налчаджиоглу показав дочку Софію від Ані Лорак

Дівчинка увібрала у себе обидві культури, але росла переважно в російській федерації. Так, усе своє свідоме життя дівчинка виховувалася у розкішному будинку артистки у Підмосков’ї. А з батьком вона більше 2 років не бачилася, поки він намагався владнати проблеми з документами. Зараз же сім’я бачиться регулярно. Мурат розповідав, що дочці він дзвонить кожного дня зранку, і вони спілкуються по відеозв’язку. Після початку повномасштабної війни в Україні вона багато гостювала саме у Мурата, але в Туреччині.

Ба більше, днями в неї з’явилася мачуха Юлія Реус, а також зведена сестра. Судячи з усього, члени родини прекрасно ладнають, адже багато часу проводять разом.

Мурат Налчаджиоглу показав дочку Софію від Ані Лорак

9 червня спільна дочка Ані Лорак та Налчаджиоглу святкує день народження. У зв’язку з цим чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію спадкоємиці та поділився своїм щастям з підписниками. А зараз Софія знаходиться у віці, коли доросліше дуже швидко, а тому фанати навіть не встигають відстежувати зміни у її зовнішності.

Мурат Налчаджиоглу показав дочку Софію від Ані Лорак

В неї так само густі брови, за якими вона ретельно слідкує та які формує. Також на волоссі дівчини з’явилися світлі відтінки.

Красуня вже активно пробує користуватися макіяжем, але одяг обирає доволі об’ємний та зручний, здебільшого кежуел.

Тривалий час користувачі мережі не могли зрозуміти, на кого схожа дівчина, адже вона зовсім не походить на матір, а на батька лише здалеку. Втім, швидко вирішив це питання, показавши свою матір, чиєю копією і стала Софія. Красуня повністю успадкувала вроду своєї турецької бабусі із часом нічого не змінюється у цьому питанні.

Схожі статті