Полунички українського шоу-бізнесу: Кароль, Каменських і Осадча показали, кому більше пасує червоний колір

Червоний колір — це колір кохання, пристрасті, життя та яскравих емоцій. Він пасує далеко не кожному, втім, найпопулярніші діви як правило знають, як правильно його вдягати.

Безумовно червоний колір дозволяє будь-який жінці виразити себе, а також виокремитися серед натовпу. Знаменитості зазвичай намагаються не зловживати даним кольором, адже одягати його потрібно з розумом, інакше на червоній доріжці можна осоромитися. Хто ж з зірок найграмотніше його використовує?

Тіна Кароль

Тіна Кароль обрала для виступів у підтримку Батьківщини сукню, яка точно описує стан України
Зірки показали, як виглядають у червоному

Тіна Кароль зробила червоний колір своєю візитівкою. Але зазвичай вона фарбує ним губи. Але у червоних сукнях телеведуча також бачила поп-діву доволі часто. Артистка завжди обирає темні відтінки, які нагадують гнилу вишню.

Настя Каменських

Настя Каменських із чоловіком Потапом
Зірки показали, як виглядають у червоному

Настя Каменських часто експериментує зі стилем та нарядами. Червоний їй особливо пасує, адже Каменських і без того нагадує темпераментну італійку. Щоб збалансувати образ у таких випадках Каменських наносить менше макіяжу, а губи часто взагалі не фарбує.

Катя Осадча

Катя Осадча
Зірки показали, як виглядають у червоному

Катя Осадча неабияк знається у моді, і з червоним може створити як епатажні образи, так і класичний та елегантний. Однак у звичайному житті Катерина все ж таки віддає перевагу по стильним то нам, які більше пасують її типажу.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська приймає вітання з вагітністю
Зірки показали, як виглядають у червоному

Наталя Могилевська не демонструє любові до червоного і воно не дивно, адже артистка і без того володіє дуже яскравою зовнішністю. Тим не менш, на сцені вона неодноразово з’являлася у доволі темних відтінках цього кольору.

Оля Полякова

Оля Полякова переховується в обіймах іншого молодика, але її силует видає всю правду
Зірки показали, як виглядають у червоному

Оля Полякова може похизуватися зовнішніми даними, які ідеально пасують до червоного, а тому вона не нехтує цим щасливим співпадіння і постійно використовує його у своїх образах та нарядах. Яскравий макіяж лише вигідно доповнює картину і зовсім не псує результат.

Загалом телебачення обожнює яскраві кольори, і знаменитості прекрасно знають, як звернути на себе увагу глядачів. І все ж важливо не перегнути палицю, про що знаменитості також постійно пам’ятають. Адже можна просто вибиватися із кадру і почуватися зайвим.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?