Єдина донька Ані Лорак Софія кинула матір у свій день народження і кинулася в обійми Налчаджиоглу в Туреччині

Єдина дочка знаменитої російської співачки Ані Лорак Софія відсвяткувала своє дванадцятиріччя спочатку у компанії матері, а потім з батьком.

Від шлюбу з турецьким мачо Муратом Налчаджиоглу у Ані Лорак залишилася дочка. Власне, Софія є єдиною спадкоємицею артистки. 11 червня красуня святкує свій 12-й день народження. Що одразу ж помітили українці, так це той факт, що її батько відмовився їхати у москву на свято.

Дочка Ані Лорак у свій день народження покинула матір

Ані Лорак з донькою та колишнім чоловіком
Дочка Ані Лорак у свій день народження покинула матір

Ще 10 червня Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала, як святкує з Софією.

Дочка Ані Лорак у свій день народження покинула матір

А вже вранці наступного дня стало зрозуміло, що дівчинка не збирається проводити разом з мамою дорогоцінний час, адже вилетіла до свого батька у Туреччину. На даний момент Мурат та його новоспечена дружина Лілія проводять медовий місяць на батьківщині бізнесмена. До родини приєдналася і Софія.

Дочка Ані Лорак у свій день народження покинула матір
Дочка Ані Лорак у свій день народження покинула матір

На кадрах іменинниця виглядає змарнілою та виснаженою, вочевидь через складний переліт. Однак, немає сумнівів, що дівчина відновиться і прекрасно проведе час з коханим батьком.

Нагадуємо, що Ані Лорак та Мурато розлучилися 4 роки тому. Офіційному роздаванню передували 2 роки розлуки — пара не жила разом. Криза у стосунках сталася ще під час вагітності зірки. Поки вона знаходилася на гастролях Мурат дозволяв собі романи з іншими жінками. А після публікації фотографії, на яких чоловік обіймає іншу у вечірньому закладі у їхніх взаєминах була поставлена крапка.

2 роки тому у шанувальників були серйозні підстави вважати, що пара може знову відновити стосунки. Кароліна та Мурат ніжно обіймалися на вечірці в москві. Згодом на них спільний відпочинок. Втім, очікуваного примирення не відбулося, а Мурад помирився зі своєю теперішньою дружиною Лілією. Декілька днів тому пара зіграла весілля і рушила за кордон.

Зараз у Софії є зведена сестричка, адже у Лілі є донька від попередніх стосунків приблизного віку зі спадкоємицею Ані Лорак.

Схожі статті