Трендове в 2023 році боб-каре з косим чубком: мама Сердючки Інна Білоконь змінила імідж та помолоділа

Знаменита українська акторка та партнерка Андрія Данилка Інна Білоконь оприлюднила нове фото, на якому показала, як змінилася. Детальніше в статті.

Глядачі звикли бачити Інну Білоконь саме в образі не молодої Інни Адольфівни — матері Вєрки Сердючки. Її стиль залишається незмінним: вишиванка, хустинка, окуляри та довга спідниця. З цим образом акторка настільки злилася, що більшість користувачів і гадки не мають, як насправді вона виглядає.

Вєрка Сердючка шпурнула свою туфлю зі сцени
Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь змінила імідж та показала результат

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь змінила імідж

Однак, поза камерами та сценою Інна може здивувати аудиторію. А вся справа в тому, що вона неймовірна красуня, яка так вміло може перевтілюватися у бабусю. І саме тому Андрія Данилка роками підозрюють у романі з партнеркою. Важко повірити, що настільки весела, вродлива та харизматична жінка не підкорила серце колеги.

Але точно відомо, що Інні вдалося завоювати серце іншого чоловіка. Мова йде про її благовірного Олега, з яким вона виростила двох дітей. Пара поселилася в Полтаві та багато років займається розведенням собак.

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь змінила імідж та показала результат

Діти подружжя вже дорослі, але Інна Білоконь навіть не думає старіти. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на які показала як виглядає після зміни іміджу.

Акторці неймовірно пасує пшеничне-карась чубчиком, а також свіжий натуральний макіяж з нюдовими відтінками.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Інна Білоконь та Андрій Данилко рушили у великий концертний тур світом, метою якого була благодійність. При цьому артисти відмовилися від своїх звичних костюмів і виступають у чорному одязі, нагадуючи аудиторії про те, що відбувається у них на батьківщині.

Гастролі виявилися дуже успішними, втім завантажений графік дав свої результати: Андрій Данилко був вимушений взяти паузу через ускладнення після ларингіту. Лікарі наголосили, що якщо Вєрка Сердючка вчасно не візьметься за лікування, то може втратити голос назавжди. Через це навесні цього року гастрольний графік колективу серйозно змінився.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.