Екс-тренер збірної по футболу Андрій Шевченко показав фото у Києві зі старшим сином Джорданом: вже чоловік

Андрій Шевченко відомий український футболіст, який став справжньою легендою не лише в Україні, а ще й за кордоном, адже він дійсно має неабиякий талант у своїй справі.

Андрія Шевченка всі пам’ятають як гравця футбольного клубу  “Динамо-Київ”. З самого дитинства він мріяв стати зіркою футбольного поля і в його житті таки мрія стала дійсністю. Але це не збіг якихось обставин, оскільки він все життя завзято тренувався та грав з різні футбольні клуби допоки не потрапив до свого омріяного “Динамо”.

Андрій Шевченко
Андрій Шевченко

Звісно, всі ми знаємо, що робота футболіста – це робота на виснаження, майже без вихідних та відпусток. Відпочити повноцінно вони можуть лише тоді, коли мають перерву у сезонах. І напевно, саме в цей час футболісти мають можливість побудувати своє особисте життя.

І, як відомо, з цим аспектом життя в Андрія все чудово, оскільки він давно одружений на моделі Крістін Пазік та є багатодітним батьком. Адже пара виховує чотирьох синів Джордана, Крістіана, Олександра та наймолодшого Райдера-Габріеля.

Найстаршим з них є Джордан, який у свої 18 років вже активно допомагає батькові підтримувати Україну у всьому світі. Наприклад, хлопець разом з батьком вже побував на зустрічі ООН та зміг відстояти власну думку щодо України.

А нещодавно, Андрій показав спільне фото зі старшим сином на фоні київського моста. Виявляється попри небезпеку в Україні та зокрема у столиці Джордан вирішив, що має бути в Києві та бути поруч із батьком. Адже хлопець всім серцем дуже любить Україну, бо вважає, що ця країна його друга батьківщина.

Шевченко з чином Джорданом
Шевченко з чином Джорданом

Варто сказати, що Джордан у свої 18 виглядає вже як справжній чоловік. Він серйозний та відповідальний. І саме тому вирішив бути тут і допомагати тим, що в його силах, адже з допомогою свого впливового тата він може не мало.

Схожі статті

Христина Соловій показала чоловіка, якому довірилася і не відпускає: Жадану і Вакарчуку так не вірила

Христина Соловій вперше показала чоловіка, якому довірилася сильніше, ніж будь-кому. Хто цей юнак, чи має він відношення до її історії з Жаданом і що далі?

Таку красу під парео гріх ховати: Марічка Падалко блиснула фігурою, якою не похизується більше ніхто на 1+1

Марічка Падалко показала, чим на каналі 1+1 не похизується більше ніхто, крім неї. Не дивно, що Єгор Соболєв ніколи не забуває про свою дружину та спішить додому.

Юрій Горбунов не зміг відростити густі як в дрімучому лісі вуса: Зібров посміється з такої “щіточки” (ФОТО)

Юрій Горбунов не зміг відростити густі вуса. Павло Зібров лише посміється з такої "щіточки", але іншого варіанту не було, тож ведучий показав, як тепер виглядає.

Запропонував їй таке, що вона не змогла піти: Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком Вадимом

Оля Полякова розкрила секрет її стосунків з чоловіком. Бізнесмен запропонував співачці таке, що вона просто не змогла йому відмовити. Що саме він їй сказав?

“Це вибір серця”: 46-річна Лілія Подкопаєва показала дитину, яку вирішила всиновити та не шкодує про це

Поява в сім'ї дитини завжди перетворює звичну буденність на щось особливе. Ексгімнастка Лілія Подкопаєва розповіла, як колись наважилася на цей крок та дала поради підписникам.

Барбі Каменських: 37-річна дружина Потапа приміряла рожевий образ та вразила своєю “ляльковою” красою

Кожен шанувальник Насті Каменських знає про її неймовірне почуття стилю. Щоразу співачці вдається дуже вдало підкреслити власну привабливість. Цього разу вона "скопіювала" Барбі.